Цю страву зметуть за мить: рецепт бургерів із куркою та халумі
Вони настільки смачні, що вам захочеться приготувати їх ще раз

Фото: bbcgoodfood.com
Сьогодні в інтернеті можна знайти тисячі, якщо не сотні тисяч найрізноманітніших рецептів бургерів. На будь-який смак доступні як із м'ясною начинкою, так і з рибною.
Деякі кулінари йдуть ще далі й модернізують стандартний перекус на щось неповторне, те що захочеться куштувати знову і знову.
Рецепт нижче якраз із таких. Ці бургери гарантовано знайдуть шлях до серця через шлунок не лише чоловіків, а й жінок.
Інгредієнти
- Куряче філе - 2 шт
- Олія - 1 ст.л
- Соус пірі-пірі - 4 ст. л.
- Сік лимона - 1/2 шт.
- Булочки для бургерів
- Халумі - 250 г
- Білокачанна капуста - 1/4 шт
- Майонез - 2 ст.л
- Хумус - 4 ст.л
- Листя салату - 8 шт
- Червоний перець - 2 шт
Як готувати
- Покладіть курячі грудки між двома аркушами пергаменту і відбийте качалкою, щоб їхня товщина не перевищувала 1 см. Розріжте кожну на два однакові шматочки.
- На одній сковороді обсмажуйте близько 4 хвилин з олією курку з усіх боків. Приправте і збризніть соусом чилі або невеликою кількістю лимонного соку. Готуйте ще 1-2 хвилини.
- Підсмажте розрізані навпіл булочки на сухій сковороді протягом 30-40 секунд, а потім перекладіть їх на тарілку.
- Капусту дрібно наріжте, змішайте з майонезом і лимонним соком.
- Викладіть хумус на підсмажену нижню частину булочки, потім прикрасьте руколою, додайте шматочки курки, халумі (попередньо обсмажте його кілька хвилин із двох боків) і перець.
- Збризніть соусом чилі й зверху покладіть шар із капусти. Притрусіть меленим перцем і накрийте верхньою частиною булочки. Смачного!
Також радимо приготувати вишуканий салат з овочами, з яким Олів'є навіть не зрівняється.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні