ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Цю страву зметуть за мить: рецепт бургерів із куркою та халумі

Рецепти 14:00 - 27 квітня 2025

Вони настільки смачні, що вам захочеться приготувати їх ще раз

Фото: bbcgoodfood.com

Фото: bbcgoodfood.com

Сьогодні в інтернеті можна знайти тисячі, якщо не сотні тисяч найрізноманітніших рецептів бургерів. На будь-який смак доступні як із м'ясною начинкою, так і з рибною.

Деякі кулінари йдуть ще далі й модернізують стандартний перекус на щось неповторне, те що захочеться куштувати знову і знову.

Рецепт нижче якраз із таких. Ці бургери гарантовано знайдуть шлях до серця через шлунок не лише чоловіків, а й жінок.

Інгредієнти

  • Куряче філе - 2 шт
  • Олія - 1 ст.л
  • Соус пірі-пірі - 4 ст. л.
  • Сік лимона - 1/2 шт.
  • Булочки для бургерів
  • Халумі - 250 г
  • Білокачанна капуста - 1/4 шт
  • Майонез - 2 ст.л
  • Хумус - 4 ст.л
  • Листя салату - 8 шт
  • Червоний перець - 2 шт

Як готувати

  1. Покладіть курячі грудки між двома аркушами пергаменту і відбийте качалкою, щоб їхня товщина не перевищувала 1 см. Розріжте кожну на два однакові шматочки.
  2. На одній сковороді обсмажуйте близько 4 хвилин з олією курку з усіх боків. Приправте і збризніть соусом чилі або невеликою кількістю лимонного соку. Готуйте ще 1-2 хвилини.
  3. Підсмажте розрізані навпіл булочки на сухій сковороді протягом 30-40 секунд, а потім перекладіть їх на тарілку.
  4. Капусту дрібно наріжте, змішайте з майонезом і лимонним соком.
  5. Викладіть хумус на підсмажену нижню частину булочки, потім прикрасьте руколою, додайте шматочки курки, халумі (попередньо обсмажте його кілька хвилин із двох боків) і перець.
  6. Збризніть соусом чилі й зверху покладіть шар із капусти. Притрусіть меленим перцем і накрийте верхньою частиною булочки. Смачного!

Також радимо приготувати вишуканий салат з овочами, з яким Олів'є навіть не зрівняється.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин