Їх люблять усі: рецепт сосисок в тісті
Додайте до них кетчуп для соковитості
Рецепт сосисок в тісті / Фото: Freepik
Пропонуємо вам рецепт класичних ласощів, які люблять усі.
Вам знадобиться:
- 12 довгих сосисок
- 150 г твердого сиру
- кетчуп
- 250 мл теплого молока
- 30 г цукру
- 30 г живих дріжджів або 10 г сухих
- 40 мл олії
- 2 яєчних жовтки
- 500 г борошна
- пів чайної ложки солі
- яйце для обмазки
- кунжут
Спосіб приготування:
- Додайте дріжджі до молока й розмішайте до повного розчинення. Зауважте, що молоко обов'язково повинно бути тепле, а не гаряче.
- Влийте олію та жовтки, перемішайте, додайте більшу частину борошна і сіль. Почніть вимішувати в мисці, а потім продовжіть на робочій поверхні з другою частиною борошна. Тісто має бути м'яким та еластичним, не варто забивати його борошном. Вимішуйте протягом 5 хвилин та перекладіть у миску, змащену олією.
- Дайте тісту підійти протягом години. Через 30 хвилин тісто треба бути один раз пом'яти.
- Розділіть тісто на 12 рівних частин. Шматок тіста розтягніть пальцями в тонкий продовгуватий пласт.
- Додайте кетчуп, тоненько порізаний твердий сир та сосиску. Защипніть краї тіста, повністю защипуючи ним сосиску. Перекладіть на деко, застелене пергаментом, швом донизу.
- Повторіть з усіма інгредієнтами.
- Накрийте деко плівкою та залишіть тісто підходити на 15 хвилин. Розіграйте духовку до 180 градусів з режимом конвекції. Якщо його немає, готуйте, як зазвичай.
- Змастіть сосиски зверху яйцем, притрусіть кунжутом та готуйте протягом 17-20 хвилин. Час може збільшитися, якщо у вашій духовці немає конвекції, на 5-10 хвилин.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Публикация от Катерина Мовчан | Рецепти | Фудблог (@katarina_movchan)
Нещодавно ми ділилися рецептом картоплі по-шведськи.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ