RU UA
1

Їх люблять усі: рецепт сосисок в тісті

Рецепти 21:12 - 13 травня 2024

Додайте до них кетчуп для соковитості

Їх люблять усі: рецепт сосисок в тісті

Рецепт сосисок в тісті / Фото: Freepik

Пропонуємо вам рецепт класичних ласощів, які люблять усі.

Вам знадобиться:

  • 12 довгих сосисок
  • 150 г твердого сиру
  • кетчуп
  • 250 мл теплого молока
  • 30 г цукру
  • 30 г живих дріжджів або 10 г сухих
  • 40 мл олії
  • 2 яєчних жовтки
  • 500 г борошна
  • пів чайної ложки солі
  • яйце для обмазки
  • кунжут

Спосіб приготування:

  1. Додайте дріжджі до молока й розмішайте до повного розчинення. Зауважте, що молоко обов'язково повинно бути тепле, а не гаряче.
  2. Влийте олію та жовтки, перемішайте, додайте більшу частину борошна і сіль. Почніть вимішувати в мисці, а потім продовжіть на робочій поверхні з другою частиною борошна. Тісто має бути м'яким та еластичним, не варто забивати його борошном. Вимішуйте протягом 5 хвилин та перекладіть у миску, змащену олією.
  3. Дайте тісту підійти протягом години. Через 30 хвилин тісто треба бути один раз пом'яти.
  4. Розділіть тісто на 12 рівних частин. Шматок тіста розтягніть пальцями в тонкий продовгуватий пласт.
  5. Додайте кетчуп, тоненько порізаний твердий сир та сосиску. Защипніть краї тіста, повністю защипуючи ним сосиску. Перекладіть на деко, застелене пергаментом, швом донизу.
  6. Повторіть з усіма інгредієнтами.
  7. Накрийте деко плівкою та залишіть тісто підходити на 15 хвилин. Розіграйте духовку до 180 градусів з режимом конвекції. Якщо його немає, готуйте, як зазвичай.
  8. Змастіть сосиски зверху яйцем, притрусіть кунжутом та готуйте протягом 17-20 хвилин. Час може збільшитися, якщо у вашій духовці немає конвекції, на 5-10 хвилин.

Нещодавно ми ділилися рецептом картоплі по-шведськи.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин