Бюджетно, смачно та легко: готуємо салат "Червоне море"
Цей салат настільки смачний та швидкий, що ви точно надасте йому перевагу перед класичним салатом з крабовими паличками

Рецепт салату "Червоне море"/Фото: кадр з відео
Салат Червоне море – смачна страва сучасної української кухні. Салат привертає увагу не тільки тим, що він яскравий і смачний, а це й тому, що приготувати його можна за лічені хвилини. Основою цього салату є крабові палички, які, за бажанням, ви можете замінити будь-якими морепродуктами на ваш смак.
Рецепт салату "Червоне море": інгредієнти
- крабові палички - 180-200 гр
- помідори - 3 шт. (450 гр)
- перець болгарський - 1 шт. великий (200 гр)
- часник - 2-3 зубчика
- сир твердий - 70-80 гр
- майонез - 2-3 ст. л.
- сіль та перець за смаком
Спосіб приготування салату "Червоне море":
- Крабові палички нарізати соломкою, також болгарський перець та помідори.
- З помідорів перед нарізанням вийняти серцевину. Перекласти інгредієнти в миску.
- Твердий сир натертий на велику тертку та також перекласти в миску.
- Часник натерти на дрібну тертку та додати до інших інгредієнтів. Посолити та поперчити за смаком і додати майонез. Перемішати та смакувати.
Якщо ви шукали рецепт смачного та корисного салату з овочів і курки, то можете завершувати свої пошуки, адже сьогодні ми розповімо вам, як приготувати багату запаморочливою кількістю вітамінів страву.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!