Ідеальне доповнення до шашлику та оселедця: як замаринувати цибулю, щоб вона не гірчила
Це ідеальний пікантний додаток до смачних страв

Маринована цибуля на всі випадки життя/Фото: кадр з відео
Солений оселедець, соковиті шматочки шашлику або консервовані грибочки будуть ще смачніші з пікантним додатком – маринованою цибулею. Вона надає стравам яскравості та робить їх смак дуже виразним.
Розповідаємо, як замаринувати цибулю на всі випадки життя, щоб вона не гірчила.
Рецепт маринованої цибулі: інгредієнти
- Цибуля фіолетова – 700 гр.
- Вода – 250 мл.
- Яблучний оцет – 250 мл.
- Сіль – 1 ст.л.
- Цукор – 2 ст.л.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Перець горошком – 4 шт.
Спосіб приготування маринованої цибулі:
- Цибулю нарізаємо кільцями та складаємо у банку.
- У каструлі поєднуємо воду, оцет, сіль та цукор.
- Вмикаємо нагрів, помішуючи доводимо до кипіння та відразу знімаємо з вогню.
- Заливаємо маринад у банку з цибулею та закриваємо кришкою.
- Маринована цибуля буде готова відразу після повного охолодження.
Гострі запечені креветки ну просто неймовірно смачні. Захочеться з’їсти все до пустого дня і облизати пальці. Рецепт, який ми пропонуємо, розрахований на 4 порції. Приготування легке і просте: його можна довірити навіть вашому підлітку.
Джерело:
Instagram katia_cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Головне за сьогодні