ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ідеальне доповнення до шашлику та оселедця: як замаринувати цибулю, щоб вона не гірчила

Рецепти 12:39 - 24 квітня 2025

Це ідеальний пікантний додаток до смачних страв

Ідеальне доповнення до шашлику та оселедця: як замаринувати цибулю, щоб вона не гірчила

Маринована цибуля на всі випадки життя/Фото: кадр з відео

Солений оселедець, соковиті шматочки шашлику або консервовані грибочки будуть ще смачніші з пікантним додатком – маринованою цибулею. Вона надає стравам яскравості та робить їх смак дуже виразним.

Розповідаємо, як замаринувати цибулю на всі випадки життя, щоб вона не гірчила.

Рецепт маринованої цибулі: інгредієнти

  • Цибуля фіолетова – 700 гр.
  • Вода – 250 мл.
  • Яблучний оцет – 250 мл.
  • Сіль – 1 ст.л.
  • Цукор – 2 ст.л.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Перець горошком – 4 шт.

Спосіб приготування маринованої цибулі:

  1. Цибулю нарізаємо кільцями та складаємо у банку.
  2. У каструлі поєднуємо воду, оцет, сіль та цукор.
  3. Вмикаємо нагрів, помішуючи доводимо до кипіння та відразу знімаємо з вогню.
  4. Заливаємо маринад у банку з цибулею та закриваємо кришкою.
  5. Маринована цибуля буде готова відразу після повного охолодження.

Гострі запечені креветки ну просто неймовірно смачні. Захочеться з’їсти все до пустого дня і облизати пальці. Рецепт, який ми пропонуємо, розрахований на 4 порції. Приготування легке і просте: його можна довірити навіть вашому підлітку.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин