RU UA
1

Спробуйте мексиканську кухню: рецепт кесадільї за фаршем та квасолею

Рецепти 21:53 - 11 червня 2024

Придивіться до мексиканських смаків

Спробуйте мексиканську кухню: рецепт кесадільї за фаршем та квасолею

Рецепт кесадільї за фаршем та квасолею / Фото: Pixabay

Це  смачна страва, яка підійде для вечора в колі друзів.

Вам знадобиться:

  • 12 кружечків пшеничної тортильї або невеликих кружечків лаваша
  • 350 г фаршу (на ваш смак, у мене свинина)
  • 300 г консервованої квасолі
  • 1 середня цибулина
  • 3 ст. л кетчупу
  • 120 г твердого сиру
  • сіль, перець, копчена паприка за смаком
  • дрібно нарізаний перець чилі за смаком
  • зелень для подачі
  • олія для обсмажування

Спосіб приготування:

  1. В сковороді нагріти невелику кількість олії та обсмажити дрібно нарізану цибулю. Додати фарш і смажити, постійно помішуючи, 5 хвилин.
  2. Додати квасолю, кетчуп, сіль, перець, паприку, нарізаний перець чилі та перемішати. Смажити все разом на середньому вогні 10 хвилин, постійно перемішуючи.
  3. Нагріти духовку до 180 градусів.
  4. На половину кружечка покласти гарячу начинку, зверху викласти сир і скласти навпіл. Викласти кесаділью на деко. Повторити з усіма кружечками та начинкою.
  5. Лаваш може відкриватись назад, тому рекомендую їх притиснути сіточкою.
  6. Випікати 5 хвилин, поки сир не розтане.
  7. Після цього викласти кесаділью та перед подачею посипати петрушкою.

Нещодавно ми ділилися рецептом Мартіні Еспресо.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин