Спробуйте мексиканську кухню: рецепт кесадільї за фаршем та квасолею
Придивіться до мексиканських смаків
Рецепт кесадільї за фаршем та квасолею / Фото: Pixabay
Це смачна страва, яка підійде для вечора в колі друзів.
Вам знадобиться:
- 12 кружечків пшеничної тортильї або невеликих кружечків лаваша
- 350 г фаршу (на ваш смак, у мене свинина)
- 300 г консервованої квасолі
- 1 середня цибулина
- 3 ст. л кетчупу
- 120 г твердого сиру
- сіль, перець, копчена паприка за смаком
- дрібно нарізаний перець чилі за смаком
- зелень для подачі
- олія для обсмажування
Спосіб приготування:
- В сковороді нагріти невелику кількість олії та обсмажити дрібно нарізану цибулю. Додати фарш і смажити, постійно помішуючи, 5 хвилин.
- Додати квасолю, кетчуп, сіль, перець, паприку, нарізаний перець чилі та перемішати. Смажити все разом на середньому вогні 10 хвилин, постійно перемішуючи.
- Нагріти духовку до 180 градусів.
- На половину кружечка покласти гарячу начинку, зверху викласти сир і скласти навпіл. Викласти кесаділью на деко. Повторити з усіма кружечками та начинкою.
- Лаваш може відкриватись назад, тому рекомендую їх притиснути сіточкою.
- Випікати 5 хвилин, поки сир не розтане.
- Після цього викласти кесаділью та перед подачею посипати петрушкою.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Публикация от Катерина Мовчан | Рецепти | Фудблог (@katarina_movchan)
Нещодавно ми ділилися рецептом Мартіні Еспресо.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ