Бендерики: не думайте, що можна купити готові
Покроковий відеорецепт приготування Бендерики
Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін
Бендерики. Навіть не думайте, що можна купити готові, бо то вам буде не страва. Приготуйте один раз свої і зрозумієте чому. То надзвичайно смачно!!!
Що треба:
- борошно - 360-400 г;
- молоко - 1 л;
- яйця - 5 шт;
- цукор - 2-3 ст.л;
- сіль - 1/2 ч.л;
- олія - 4 ст.л;
Начинка:
- фарш - 600 г;
- цибуля - 1-2 шт;
- сіль, перець - за смаком;
- вода - 2-3 ст.л.
- Додатково: 2-3 яйця, вода/молоко - 1 ст.л.
Приготування:
Отже, готуємо млинці (ви до речі можете використовувати свій улюблений рецепт млинців, я ж ділюся своїм).
До яєць додаємо сіль, цукор, олію і перемішуємо до однорідності. Далі поступово додамо молоко і борошно постійно перемішуючи, щоб не було комків. Борошно додавати поступово, бо можливо піде менше чи більше, дивіться по консистенції.
...Я тісто зазвичай перебиваю погружним блендером, так швидше і однорідніше.
Смажимо на сковорідці з обох боків як зазвичай смажите млинці.
...Для начинки використовую будь-який фарш, тут курячий, але часто роблю і з свинини. Все просмажується, не переживайте.
До фаршу додати натерту цибулю, посолити, поперчити. Я завжди додаю трошки води до фаршу, начинка виходить соковитіша.
Завертаємо бендерик як на відео. Далі кожен обмокаємо в збитому яйці з каплею води чи молока і обсмажуємо на олії. Викладаємо на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир.
З цієї порції виходить дуже багато бендериків. Смачного.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!