RU UA
1

Бендерики: не думайте, що можна купити готові

Рецепти 11:05 - 14 червня 2024

Покроковий відеорецепт приготування Бендерики

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін

Бендерики. Навіть не думайте, що можна купити готові, бо то вам буде не страва. Приготуйте один раз свої і зрозумієте чому. То надзвичайно смачно!!!

Що треба:

  • борошно - 360-400 г;
  • молоко - 1 л;
  • яйця - 5 шт;
  • цукор - 2-3 ст.л;
  • сіль - 1/2 ч.л;
  • олія - 4 ст.л;

Начинка:

  • фарш - 600 г;
  • цибуля - 1-2 шт;
  • сіль, перець - за смаком;
  • вода - 2-3 ст.л.
  • Додатково: 2-3 яйця, вода/молоко - 1 ст.л.

Приготування:

Отже, готуємо млинці (ви до речі можете використовувати свій улюблений рецепт млинців, я ж ділюся своїм).

До яєць додаємо сіль, цукор, олію і перемішуємо до однорідності. Далі поступово додамо молоко і борошно постійно перемішуючи, щоб не було комків. Борошно додавати поступово, бо можливо піде менше чи більше, дивіться по консистенції.

...Я тісто зазвичай перебиваю погружним блендером, так швидше і однорідніше.

Смажимо на сковорідці з обох боків як зазвичай смажите млинці.

...Для начинки використовую будь-який фарш, тут курячий, але часто роблю і з свинини. Все просмажується, не переживайте.

До фаршу додати натерту цибулю, посолити, поперчити. Я завжди додаю трошки води до фаршу, начинка виходить соковитіша.

Завертаємо бендерик як на відео. Далі кожен обмокаємо в збитому яйці з каплею води чи молока і обсмажуємо на олії. Викладаємо на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир.

З цієї порції виходить дуже багато бендериків. Смачного.

Шоти Мастильне п'ятно: рівень міцні.

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин