Веселі сирники в духовці: мінімум турбот, максимум смаку
Ідеальний варіант для тих, хто не любить стояти біля плити

Фото: pexels.com
Ці сирники виходять дуже ніжні та пухкі.
Що треба:
- Творог — 500 г
- Яйце — 1 шт
- Мука — 1,5 ст. л.
- Картопляний крохмаль — 2 ст. л.
- Розпушувач — 0,3 ч. л.
- Цукор — 2 ст. л.
- Ванільний цукор — 1 упаковка
- Сіль — за смаком
- Кокосова стружка для панірування
Приготування:
Спочатку підготуйте сир. Відтисніть його, щоб видалити зайву рідину. Це потрібно, щоб майбутні сирники тримали форму та не розвалювалися.
Змішайте всі інгредієнти: сир, яйце, муку, крохмаль, розпушувач, цукор, ванільний цукор і сіль. Добре перемішайте, щоб отримати однорідну масу.
Сформуйте сирники і злегка приплюсніть їх. Обваляйте кожен сирник у кокосовій стружці, щоб він покрився рівномірно.
Випікайте при 180 градусах протягом 20-25 хвилин, поки вони не отримають золотисту скоринку. Подавайте з улюбленим джемом, медом або сметаною.
Раніше ми писали про те, як приготувати рублені котлетки з кукурудзою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!