Ваш ідеальний сезонний сніданок: кабачкові кільця з фаршем під сиром
Покроковий відеорецепт смачного літнього сніданку

Кабачкові кільця з фаршем під сиром / Фото: Instagram @iriska_dimitrova
В сезон кабачків варто спробувати цікавий варіант страви з ними. Кільця кабачків з фаршем під сиром – це смачно, поживно і швидко готується. Приготуємо за рецептом фудблогера Іриски Дімітрової.
Інгредієнти:
- 2 кабачки (приблизно по 600 г)
- 230 г фаршу (в рецепті: з курячого філе)
- 1 невелика цибуля
Соус:
- 150 г сметани
- Кріп
- Сіль
- Часник
- 60 г твердого сиру
Приготування:
- Вирізаємо кільця з кружалець кабачка. Серединки не викидаємо, вони стануть базою начинки.
- В блендері перемелюємо серединки кабачка та цибулю, додаємо фарш та спеції.
- Кільця кабачків викладаємо на деко на фольгу чи пергамент.
- Готуємо соус.
- Заповнюємо кільця начинкою з фаршу та соусом з сиром зверху.
- Запікаємо на 180-200 градусах, 25-30 хвилин.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом сирково-желейного десерту всього з 2-ох інгредієнтів.
Джерело:
Instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні