Смачно і несподівано: молода картопля в беконі
Цікавий рецепт смачної і поживної молодої картоплі

Молода картопля з беконом / Фото: Instagram @iriska_dimitrova
Молода картопля в сезони - гарний плацдарм для експериментів. Спробуємо приготувати картоплю в беконі від фудблогера Іриски Дімітрової.
Інгредієнти:
- картопля
- бекон
- олія
- сіль, перець за смаком
- сушений часник
- сир
Приготування:
- Картоплю відварюємо в мундирі і очищуємо.
- Поливаємо оливковою олією, додаємо сіль, перець, сушений часник і перемішуємо.
- Загортаємо кожну картоплину в бекон.
- Запікаємо в духовці приблизно 20 хвилин при температурі 200 ° до рум’яності.
- За бажанням присипаємо сиром і ще на 5 — 10 хвилин в духовку.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом рибних хвостиків: відеорецепт забутою страви із 90-х.
Джерело:
Іриска Дімітрова
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні