Здивуйте рідних смачною стравою: ліниві бризолі на сковорідці
Покроковий відеорецепт смачної легкої страви

Ліниві бризолі на сковорідці / Фото: Instagram @iriska_dimitrova
Бризоль – це своєрідний європейський варіант тортильї, або ж яєчні з фаршем чи іншою начинкою. Спробуємо приготувати його з фудблогером Ірискою Дімітровою.
Інгредієнти на 1 бризоль:
- 1 яйце
- 1 ст л молока
- сіль, перець
- 100 г фаршу з цибулею
- 1 ч л сметани
- 30 г сиру
- солоний огірок
Приготування:
- Збиваємо яйце з молоком та спеціями.
- Змішуємо з сіллю та перцем фарш.
- Виливаємо яйце на сковорідку, обсмажуємо млинець тільки з одного боку.
- Формуємо кружальце з фаршу, кладемо його на обсмажене яйце. Обюсмажуємо з іншого боку.
- Змащуємо сметаною, додаємо тонко порізаний огірок та тертий сир, звертаємо в трубочку.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом клафуті з черешнею: рецепт французького пирога.
Джерело:
Instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ