RU UA
1

Це треба скуштувати: хрусткі крильця в гостро-солодкому соусі

Рецепти 16:09 - 16 червня 2024

Ідеально поєднання інгредієнтів зробило цю страву неперевершеною

Це треба скуштувати: хрусткі крильця в гостро-солодкому соусі

Хрусткі крильця в гостро-солодкому соусі/Фото: Bing

Хрусткі, апетитні, в пікантному медовому соусі ці крильця стануть зіркою вашого столу!

Інгредієнти:

  • 1 кг курячих крилець.
  • Сіль, перець, паприка, італійські трави, сушений часник (за смаком).
  • 5 ст. л. борошна.
  • 50-70 мл соєвого соусу.
  • 1 ст. л. меду.
  • 2 ст. л. солодкого чилі або аджики.
  • 2 ст. л. гірчиці в зернах.
  • Кунжут для посипання (за бажанням).

Приготування:

  1. Підготуємо крильця: промиємо, обсушимо паперовими рушниками, додамо спеції, добре перемішаємо і залишимо маринуватися на 20 хвилин. Потім обваляємо в борошні.
  2. Запікаємо крильця: деко застелимо пергаментом, викладемо крильця і поставимо в розігріту до 190°C духовку на 30-35 хвилин, до золотистої скоринки.
  3. Готуємо соус: в каструлю вливаємо соєвий соус, додаємо мед, чилі, гірчицю. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і тушкуємо 10 хвилин, помішуючи, до легкого загустіння.
  4. З'єднуємо крильця з соусом: готові крильця перекладаємо в каструлю з соусом, добре перемішуємо, щоб кожне крильце було вкрите соусом.
  5. Подаємо: посипаємо кунжутом (за бажанням) і насолоджуємося!

Ці крильця чудово поєднуються з рисом, овочевими салатами або картоплею фрі.

Спробуйте приготувати ліниві бризолі на сковорідці.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин