ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Смачна та ситна вечеря: тушкована картопля з фрикадельками

Рецепти 12:44 - 17 червня 2024

Цей рецепт збереже ваш час і стане бажаною здобиччю гостей

Смачна та ситна вечеря: тушкована картопля з фрикадельками

Фото згенеровано ШІ

Тушкована картопля з фрикадельками готується швидко. Страва виходить смачна та ситна.

Що треба:

  • Цибуля — 1 велика цибулина
  • Морква — 1 середня морквина
  • Болгарський перець — 1 маленький
  • Томатна паста (1ст. л.) або перетерті помідори — 300 г
  • Картопля — 1 кг
  • Приправи і сіль до смаку
  • Вода — 200 мл
  • Зелень для подачі

Для фрикадельок:

  • Свинячий фарш — 500 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Часник — 2 зубчики
  • Сіль і спеції до смаку

Приготування:

Починайте з фрикадельок. У великій мисці змішайте свинячий фарш, яйце, подрібнений часник, сіль і спеції до смаку. Сформуйте невеликі фрикадельки та складіть їх на тарілку.

Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на великій тертці, а болгарський перець наріжте смужками. Обсмажте спочатку цибулю, потім додайте моркву та перець і продовжуйте смажити, поки овочі не стануть м'якими.

Додайте до овочів томатну пасту або перетерті помідори. Влийте воду і добре перемішайте, доведіть до кипіння. Додайте сіль та приправи.

Очистіть картоплю, наріжте середніми кубиками та додайте картоплю в сковороду з соусом, перемішайте. Зверху покладіть фрикадельки. Накрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні протягом 30 хвилин, поки картопля не стане м'якою, а фрикадельки повністю приготованими. Подавати можна із зеленню.

Раніше ми писали про те, як приготувати кабачки "Вегетаріанський Комік" з сиром.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин