Смачна та ситна вечеря: тушкована картопля з фрикадельками
Цей рецепт збереже ваш час і стане бажаною здобиччю гостей

Фото згенеровано ШІ
Тушкована картопля з фрикадельками готується швидко. Страва виходить смачна та ситна.
Що треба:
- Цибуля — 1 велика цибулина
- Морква — 1 середня морквина
- Болгарський перець — 1 маленький
- Томатна паста (1ст. л.) або перетерті помідори — 300 г
- Картопля — 1 кг
- Приправи і сіль до смаку
- Вода — 200 мл
- Зелень для подачі
Для фрикадельок:
- Свинячий фарш — 500 г
- Яйце — 1 шт.
- Часник — 2 зубчики
- Сіль і спеції до смаку
Приготування:
Починайте з фрикадельок. У великій мисці змішайте свинячий фарш, яйце, подрібнений часник, сіль і спеції до смаку. Сформуйте невеликі фрикадельки та складіть їх на тарілку.
Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на великій тертці, а болгарський перець наріжте смужками. Обсмажте спочатку цибулю, потім додайте моркву та перець і продовжуйте смажити, поки овочі не стануть м'якими.
Додайте до овочів томатну пасту або перетерті помідори. Влийте воду і добре перемішайте, доведіть до кипіння. Додайте сіль та приправи.
Очистіть картоплю, наріжте середніми кубиками та додайте картоплю в сковороду з соусом, перемішайте. Зверху покладіть фрикадельки. Накрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні протягом 30 хвилин, поки картопля не стане м'якою, а фрикадельки повністю приготованими. Подавати можна із зеленню.
Раніше ми писали про те, як приготувати кабачки "Вегетаріанський Комік" з сиром.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!