ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Торт Смерекова хата: вибух смаку і дитячих спогадів

Рецепти 13:47 - 17 червня 2024

Покроковий відеорецепт приготування Торт Смерекова хата

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін

Торт Смерекова хата. Слова тут зайві, то вибух смаку і дитячих спогадів.

Що треба:

Тісто:

  • борошно - 400-450 г;
  • масло - 200 г;
  • сметана - 200 г;
  • розпушувач - 2 ч.л;
  • ванільний цукор - 10 г;

Крем:

  • вершки 33% - 500 мл;
  • вершковий сир - 300 г;
  • цукрова пудра - 200 г;
  • вишні без кісточок - 700-800 г;
  • цукор - 100г;
  • крохмаль - 1,5 ст.л.

Приготування:

Масло розтопити і дати трохи схолонути. Додати сметану, ванільний цукор і частинами просіювати борошно з розпушувачем. Замісити мʼяке і трохи рихле тісто (не передайте борошна, щоб не забити тісто.)Завертаємо в харчову плівку і ставимо в холодильник на 1 годину. Тим часом вишні звільняємо від кісточок і додаємо цукор і крохмаль (перед самим процесом формування трубочок).

Тісто ділимо на 15 рівних частин. Кожну розкачуємо в пласт як на відео довжиною 25 см. Викладаємо вишні, защипуємо і кладемо на бляху застелену просиліконеним пергаментом швом до низу. Випікаємо при температурі 180 градусів до готовності, до зарумʼянення.

Готуємо крем: збиваємо холодні вершки з холодним вершковим сиром і цукровою пудрою до густої маси (збивається дуже швидко).

Збираємо торт: дно посуду на який викладаємо трохи змастити кремом, викласти перших 5-ть трубочок, покрити кремом, далі зверху наступних 4 трубочки і знов крем і так до поки не закінчаться трубочки формуючи гірку. Боки змастити теж кремом. Посипати зверху потертим шоколадом або какао і ставимо в холодильник на ніч. Перед подачею за годину помістити в кімнатну температуру. Смачного.

Бендерики: не думайте, що можна купити готові.

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин