ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ніжні зовні з хрусткою скоринкою: рецепт кабачкових оладок із секретним інгредієнтом

Рецепти 14:51 - 17 червня 2024

Це ідеальна літня страва: це і корисно, і ситно, просто та швидко у приготуванні й неймовірно смачно

Готуємо оладки з кабачків/Фото: кадр із відео

Готуємо оладки з кабачків/Фото: кадр із відео

Оладки з кабачків можуть бути ідеальною стравою для обіду та вечері. Якщо ви хочете надати їм яскравішого смаку, пропонуємо приготувати за цим рецептом. А щоб не стояти у спеку нас вогнем, пропонуємо запекти оладки в духовці.

Рецепт кабачкових оладок: інгредієнти

  • кабачки молоді – 2 шт
  • борошно – 4 ст. л.
  • розпушувач – 0,5 ч. л.
  • яйця – 2 шт
  • сир – 100 гр
  • сіль, сушений часник, перець, паприка – за смаком

Спосіб приготування кабачкових оладок:

  1. Кабачки натерти на велику тертку, додати сіль 0,5 ч.л, перемішати. Почекати 5 хв поки випустять сік.
  2. Віджати сік руками, додати яйця, тертий сир на велику тертку, додати борошно, додати спеції за бажанням, зелень. Перемішати.
  3. Викласти по ложці на силіконізований пергамент, сформувати оладки і відправити у розігріту духовку при 200 градусах на 20 хв насолоджуватись зі сметаною і часником.

Візьміть яйця, трохи овочів і приготуйте смачну страву — і ситну, і оригінальну. Раз-два, і вся сім'я сита! Можна подати разом із м'ясом або просто салатом. Смачно як у холодному, так і гарячому вигляді! Незвичайний рецепт з рису та яєць для обіду чи вечері.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин