Ніжні зовні з хрусткою скоринкою: рецепт кабачкових оладок із секретним інгредієнтом
Це ідеальна літня страва: це і корисно, і ситно, просто та швидко у приготуванні й неймовірно смачно

Готуємо оладки з кабачків/Фото: кадр із відео
Оладки з кабачків можуть бути ідеальною стравою для обіду та вечері. Якщо ви хочете надати їм яскравішого смаку, пропонуємо приготувати за цим рецептом. А щоб не стояти у спеку нас вогнем, пропонуємо запекти оладки в духовці.
Рецепт кабачкових оладок: інгредієнти
- кабачки молоді – 2 шт
- борошно – 4 ст. л.
- розпушувач – 0,5 ч. л.
- яйця – 2 шт
- сир – 100 гр
- сіль, сушений часник, перець, паприка – за смаком
Спосіб приготування кабачкових оладок:
- Кабачки натерти на велику тертку, додати сіль 0,5 ч.л, перемішати. Почекати 5 хв поки випустять сік.
- Віджати сік руками, додати яйця, тертий сир на велику тертку, додати борошно, додати спеції за бажанням, зелень. Перемішати.
- Викласти по ложці на силіконізований пергамент, сформувати оладки і відправити у розігріту духовку при 200 градусах на 20 хв насолоджуватись зі сметаною і часником.
Візьміть яйця, трохи овочів і приготуйте смачну страву — і ситну, і оригінальну. Раз-два, і вся сім'я сита! Можна подати разом із м'ясом або просто салатом. Смачно як у холодному, так і гарячому вигляді! Незвичайний рецепт з рису та яєць для обіду чи вечері.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні