"Черепаха": кисла текіла з корицею
Цей коктейль дуже популярний у Сан-Франциско

Фото: anatomyofadrink/instagram
В цьому напої всі аромати працюють разом. Піна дає особливу насолоду. Ця текіла стане улюбленим напоєм цього літа.
Що треба:
- 2 унції / 60 мл. текіла репосадо
- ¼ унції / 7,5 мл. Кампарі
- ¾ унції / 22,5 мл. свіжовичавлений сік лайма
- ½ унції / 15 мл. свіжовичавлений грейпфрутовий сік
- ½ унції / 15 мл. сиропу кориці
- 2 краплі фізіологічного розчину
- 1 свіжий яєчний білок
- кориця для прикраси
Приготування:
Перемішайте всі інгредієнти та прикрасіть напій корицею. Вживайте з насолодою.
Раніше ми писали про те, як приготувала кабачки "Вегетаріанський Комік" з сиром.
Джерело:
anatomyofadrink/instagram
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні