ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

"Черепаха": кисла текіла з корицею

Рецепти 19:27 - 17 червня 2024

Цей коктейль дуже популярний у Сан-Франциско

"Черепаха": кисла текіла з корицею

Фото: anatomyofadrink/instagram

В цьому напої всі аромати працюють разом. Піна дає особливу насолоду. Ця текіла стане улюбленим напоєм цього літа.

Що треба:

  • 2 унції / 60 мл. текіла репосадо
  • ¼ унції / 7,5 мл. Кампарі
  • ¾ унції / 22,5 мл. свіжовичавлений сік лайма
  • ½ унції / 15 мл. свіжовичавлений грейпфрутовий сік
  • ½ унції / 15 мл. сиропу кориці
  • 2 краплі фізіологічного розчину
  • 1 свіжий яєчний білок
  • кориця для прикраси

Приготування:

Перемішайте всі інгредієнти та прикрасіть напій корицею. Вживайте з насолодою.

Раніше ми писали про те, як приготувала кабачки "Вегетаріанський Комік" з сиром.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин