RU UA
1

Суп ХАРЧО: це вам не брикети

Рецепти 07:12 - 02 липня 2024

Покроковий відеорецепт приготування Суп ХАРЧО

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін

Суп ХАРЧО. Колись julija_simonchuk купувала його в брикеті і варила, але зготувавши один раз самостійно більше не готує брикетний. Смачно, зберігайте рецепт.

Що треба:

  • ребра яловичі -600 г;
  • рис - 70 г;
  • перець болгарський - 1 шт;
  • помідор - 1 шт;
  • цибуля - 2 шт;
  • часник - 2-3 зубчика;
  • томатна паста - 1 ст.л;
  • аджика - 1 ст.л;
  • соус ткемалі - за смаком (і за бажанням);
  • масло, олія;
  • лавровий листок - 2 - 3 шт;
  • перець духмяний - кілька шт;
  • хмелі-сунелі - 1 ст.л.
  • сіль, перець - за смаком.
  • зелень (кріп, петрушка, кінза).

Приготування:

В глибокій каструлі на маслі обсмажуємо ребра на сильному вогні до золотистості з обох боків. Заливаємо гарячою водою, додаємо лавровий листок (через 30 хв.виймаємо листок) і духмяний перець. Накриваємо кришкою і варимо 45-60 хв, до готовності ребер.

В цей час готуємо засмажку: обсмажуємо на олії подрібнену цибулю, додаємо перець і помідор, далі томатну пасту і аджику, хмелі-сунелі. Можна додати трохи води і дати протушкуватися. За бажанням можна додати гострий перець (хто любить, але обережно).

Коли мʼясо готове додаємо промитий рис. Перемішуємо, за потреби додати гарячої води і варимо ще близько 10-15 хв. Додаємо сюди засмажку, проварюємо ще хвилин 5 і вимикаймо вогонь. Кладемо зелень і часник (+ в цей момент за бажанням соус ткемалі за смаком, можна і на етапі аджики додавати, це у випадку якщо знаєте скільки вам його додати), сіль, перець. Накриваємо кришкою, даємо настоятися, хвилин 10 і смачного.

Курячі рублені котлети з сиром: швидкий і дуже смачний рецепт.

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин