Абрикосове варення: особливий спосіб приготування
Покроковий відеорецепт приготування Абрикосове варення
Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін
Абрикосове варення особливим способом приготування. Можна брати будь-які ягоди чи фрукти, я готую так ще сливове. Зазвичай cook_julija_simonchuk готує в глибокій сковорідці, але зараз взяла каструлю (посуд обовʼязково з товстим дном).
(Увага .. можна готувати за один раз не більше ніж дві порції!)
Що треба:
На одну порцію:
- абрикоси (подрібнені)- 0,5 літри з верхом;
- цукор - 0,5 л з верхом;
- лимонна кислота - на кінчик ножа;
Приготування:
Подрібнені абрикоси кладемо в глибоку сковорідку або каструлю такого типу як у мене, широку і з товстим дном! Вмикаємо максимальний вогонь і помішуючи з моменту закипання засікаємо 5 хвилин. Весь час мішаємо, щоб не пригоріло. Через 5 хв додаємо цукор і так само з моменту закипання засікаємо 5 хвилин і весь час активного кипіння помішуємо. Далі додаємо лимонну кислоту і ще уварюємо 1 хвилину. Знімаємо з вогню і розкладаємо в простерилізовані банки і закатуємо. Смачного.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!