RU UA
1

Абрикосове варення: особливий спосіб приготування

Рецепти 08:45 - 08 липня 2024

Покроковий відеорецепт приготування Абрикосове варення

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін

Абрикосове варення особливим способом приготування. Можна брати будь-які ягоди чи фрукти, я готую так ще сливове. Зазвичай cook_julija_simonchuk готує в глибокій сковорідці, але зараз взяла каструлю (посуд обовʼязково з товстим дном).

(Увага .. можна готувати за один раз не більше ніж дві порції!)

Що треба:

На одну порцію:

  • абрикоси (подрібнені)- 0,5 літри з верхом;
  • цукор - 0,5 л з верхом;
  • лимонна кислота - на кінчик ножа;

Приготування:

Подрібнені абрикоси кладемо в глибоку сковорідку або каструлю такого типу як у мене, широку і з товстим дном! Вмикаємо максимальний вогонь і помішуючи з моменту закипання засікаємо 5 хвилин. Весь час мішаємо, щоб не пригоріло. Через 5 хв додаємо цукор і так само з моменту закипання засікаємо 5 хвилин і весь час активного кипіння помішуємо. Далі додаємо лимонну кислоту і ще уварюємо 1 хвилину. Знімаємо з вогню і розкладаємо в простерилізовані банки і закатуємо. Смачного.

Коктейль Оголена колада: рівень середні.

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин