Овочеві нагетси з курячим фаршем: буде смачно
Можна вживати як самостійну страву
Фото: ТГ-канал Мама, я Голодний
Ці нагетси виходять соковитими та ситними. А ще вони дуже гарні.
Що треба:
- курячий фарш - 250 г.
- морква - 1 шт.
- кабачок - 50 г.
- цибуля - 2 шт.
- пармезан - 20 г.
- яйце - 1 шт.
- панірувальні сухарі - 30 г.
- сіль, спеції
Приготування:
Розігрійте духовку до 180 градусів. У миску перекладіть курячий фарш, потерті на тертку кабачки, моркву, цибулю та сир. Додайте сіль і приправи. Добре все перемішайте.
Сформуйте 20 невеликих нагетсів. Обваляйте їх в борошні, вмочіть у яйце та обваляйте в сухарях. Перекладіть нагетси на застелене папером деко і готуйте 12-15 хвилин.
Раніше ми писали про те, як приготувати фарширований болгарський перець, запечений у духовці.
Джерело:
ТГ-канал Мама, я Голодний
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ