Домашні сирки в шоколаді: неймовірний десерт
Покроковий відеорецепт приготування Домашні сирки в шоколаді

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін
Домашні сирки в шоколаді. Неймовірний десерт, збережіть обовʼязково рецепт.
Що треба:
- кисломолочний сир - 5%;
- масло - 50 г;
- цукрова пудра - 70 г;
- ванільний цукор - 1/2 п;
- шоколад (за бажанням молочний, чорний, білий) - 180 г;
- олія - 30 мл;
- джем або згущене молоко - для начинки за бажанням(я робила без).
- сублімовані фрукти і ягоди, щоб прикрасити.
Приготування:
В ємкість кладемо сир, мʼяке масло, ванільний цукор і цукрову пудру та перебиваємо блендером до однорідної консистенції.
Викладаємо сирну масу (~40-45г;) на клаптик харчової плівки, формуємо сирок і завертаємо в плівку. Поміщаємо в холодильник до замерзання.
Розтоплюємо шоколад, додаємо олію і перемішуємо.
Сирок звільняємо від плівки, і «купаємо» в трохи схоловшому шоколаді. Викладаємо на дощечку застелену харчовою плівкою, посипаємо нашою посипкою. Зберігати в холодильнику або морозилці. Після морозилки дати «відійти» в холодильнику.
Смачного.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!