Королівський шоколадний торт: рецепт улюбленого десерту принца Вільяма
Цей торт подавали на весіллі принца Вільяма та Кейт Міддлтон

Фото: Getty Images/WPA Pool
Шоколадний бісквітний торт – це улюблений десерт герцога та герцогині Кембриджських. Його подавали як другий торт на весіллі принца Вільяма та Кейт Міддлтон у квітні 2011 році, тому цей десерт справді можна назвати королівським, але приготувати його з легкістю може будь-хто.

Інгредієнти
- Кукурудзяний сироп – 240 г
- Чорний шоколад – 120 г
- Какао – 60 г
- Вершкове масло – 340 г
- Фісташки – 60 г
- Сушений інжир – 100 г
- Подрібнене печиво – 450 г
- Ванілін – 1 ч. л.
Спосіб приготування
- Перемішайте в однорідну масу масло та какао.
- Додайте кукурудзяний сироп та ванілін.
- Подрібніть і змішайте з масою фісташки та інжир.
- Покладіть суміш в холодильник на 1 годину.
- Додайте до суміші подрібнене печиво, перемішайте та викладіть її у форму для торта.
- На паровій бані розтопіть шоколад. Витягніть із форми торт та залийте його шоколадом.
- Поставте десерт на дві години в холодильник. Смачного!
Ми також публікували рецепт лінивого хачапурі, на приготування якого йде не більше 5 хвилин.
Джерело:
teleprogramma
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ