Паштет з куркою та грибами: для любителів всіляких намазок
Покроковий відеорецепт приготування Паштет з куркою та грибами

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін
Паштет з куркою та грибами. Для любителів всіляких намазок cook_julija_simonchuk дуже радить приготувати. Виходить таких 4 банки як на відео.
Що треба:
- куряче стегно - 3 шт;
- гриби - 500 г;
- цибуля - 2 шт;
- вершковий сир - 130 г;
- бульйон в якому варимо курку - 100мл;
- спеції - сіль, перець, сушений часник і інше за бажанням.
Приготування:
Відварити стегна в воді з додаванням лаврового листка і духмяного перцю. Відділити мʼясо від кісток.
Посмажити цибулю з грибами на олії з додаванням трохи масла. В чашу блендера покласти мʼясо, цибулю з грибами, вершковий сир і трохи бульйону (50-100 мл, краще додавати коли трохи уже перебили, щоб орієнтуватися на густину) в якому варилась курка, перебити. Перекласти в посуд і поставити в холодильник на кілька годин. Мастити на підсмажений хліб і смакувати. Смачного.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!