ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Кабачкова піца на сковороді: готується швидше, ніж з’являються нові думки

Рецепти 15:05 - 11 липня 2024

Рецепт для тих, хто не любить довго стояти біля плити

Кабачкова піца на сковороді: готується швидше, ніж з’являються нові думки

Фото: ТГ-канал Ляпс і Готово | Кулінарія та рецепти

Піца на сковороді — це вже майже класична страва. Влітку, маючи під рукою багато овочів, можна готувати безліч її варіантів. Ми пропонуємо зупинитися на кабачках.

Що треба:

  • Кабачок — 1 шт
  • Яйце — 2 шт
  • Помідор — 1 шт
  • Рукола — 1 пучок
  • Тертий сир за бажанням — 50 г
  • Сіль та перець за смаком

Приготування:

Натріть кабачок на крупній тертці. Відтисніть зайву вологу, щоб основа піци потім трималася в купі. Трохи обсмажте кабачок на розігрітій сковороді до золотистого кольору.

У мисці збийте яйця. Додайте дрібно нарізаний помідор і нашатковану руколу. Добре перемішайте. Вилийте цю суміш на обсмажену основу з кабачка. Накрийте кришкою і готуйте на середньому вогні до повної готовності яєць.

Посипте майже готову піцу тертим сиром. Закрийте кришкою і почекайте, щоб він розплавився. Готову страву прикрасіть свіжою руколою.

Раніше ми писали, як приготувати банановий десерт, политий шоколадом.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин