Кабачкова піца на сковороді: готується швидше, ніж з’являються нові думки
Рецепт для тих, хто не любить довго стояти біля плити

Фото: ТГ-канал Ляпс і Готово | Кулінарія та рецепти
Піца на сковороді — це вже майже класична страва. Влітку, маючи під рукою багато овочів, можна готувати безліч її варіантів. Ми пропонуємо зупинитися на кабачках.
Що треба:
- Кабачок — 1 шт
- Яйце — 2 шт
- Помідор — 1 шт
- Рукола — 1 пучок
- Тертий сир за бажанням — 50 г
- Сіль та перець за смаком
Приготування:
Натріть кабачок на крупній тертці. Відтисніть зайву вологу, щоб основа піци потім трималася в купі. Трохи обсмажте кабачок на розігрітій сковороді до золотистого кольору.
У мисці збийте яйця. Додайте дрібно нарізаний помідор і нашатковану руколу. Добре перемішайте. Вилийте цю суміш на обсмажену основу з кабачка. Накрийте кришкою і готуйте на середньому вогні до повної готовності яєць.
Посипте майже готову піцу тертим сиром. Закрийте кришкою і почекайте, щоб він розплавився. Готову страву прикрасіть свіжою руколою.
Раніше ми писали, як приготувати банановий десерт, политий шоколадом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!