RU UA
1

Курка у вершково-гірчичному соусі: це дуже смачно

Рецепти 14:15 - 12 липня 2024

Покроковий відеорецепт приготування Курка у вершково-гірчичному соусі

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін

Курка у вершково-гірчичному соусі це неймовірно смачна страва, підійде до будь-якого гарніру.

Що треба:

  • куряче філе стегна/стегно - 400-500 г;
  • вершки 15-20% - 200 мл;
  • вода - 150 мл;
  • гірчиця - 1 сл.л;
  • часник - 2-4 зубч;
  • сіль, перець, лавровий листок - за смаком;
  • зелень

Приготування:

Стегно чи філе стегна помити, обсушити і при потребі розрізати на частини. Обваляти частинки в борошні і посмажити на олії до зарумʼянення. Вийняти з сковорідки. В цю ж сковорідку додаємо подрібнений часник і злегка обсмажуємо. Додаємо в сковорідку змішані вершки з водою та гірчицею, солимо, перчимо, кладемо лавровий листок. Повертаємо сюди курячі шматки, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності. Подаємо з зеленню. Повірте, це дуже смачно.

Паштет з куркою та грибами: для любителів всіляких намазок.

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин