Курка у вершково-гірчичному соусі: це дуже смачно
Покроковий відеорецепт приготування Курка у вершково-гірчичному соусі

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін
Курка у вершково-гірчичному соусі це неймовірно смачна страва, підійде до будь-якого гарніру.
Що треба:
- куряче філе стегна/стегно - 400-500 г;
- вершки 15-20% - 200 мл;
- вода - 150 мл;
- гірчиця - 1 сл.л;
- часник - 2-4 зубч;
- сіль, перець, лавровий листок - за смаком;
- зелень
Приготування:
Стегно чи філе стегна помити, обсушити і при потребі розрізати на частини. Обваляти частинки в борошні і посмажити на олії до зарумʼянення. Вийняти з сковорідки. В цю ж сковорідку додаємо подрібнений часник і злегка обсмажуємо. Додаємо в сковорідку змішані вершки з водою та гірчицею, солимо, перчимо, кладемо лавровий листок. Повертаємо сюди курячі шматки, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності. Подаємо з зеленню. Повірте, це дуже смачно.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!