ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Можна готувати щодня: рецепт картопляного рецепта з м'ясом та яйцями

Рецепти 21:08 - 12 липня 2024

Також можна ласувати ним на свята

Можна готувати щодня: рецепт картопляного рецепта з м'ясом та яйцями

Рецепт картопляного рецепта з м'ясом та яйцями / Фото: Freepik

Цей рулет буде схожим на зрази, проте буде кориснішим, адже запікається, а не смажиться на олії.

Вам знадобиться:

  • 1 кг картоплі
  • 500 г фаршу (за вашим смаком)
  • 60 г вершкового масла
  • 220 мл води
  • 250 г борошна (+ ще трохи для роботи з тістом)
  • 4 сирих яйця та 4 варених яйця
  • 0,5 ч.л меленого мускатного горіха
  • Сіль та перець на смак

Приготування:

  1. Очистіть і відваріть картоплю до готовності. Злийте воду і зробіть пюре без грудочок.
  2. У каструлю налийте воду, додайте вершкове масло і доведіть до кипіння. Додайте борошно, постійно перемішуючи, і готуйте тісто на слабкому вогні 3-4 хвилини.
  3. Дайте тісту трохи охолонути, потім по одному додавайте сирі яйця, ретельно перемішуючи.
  4. Додайте тісто до картопляного пюре. Додайте мускатний горіх, сіль і перець на смак, добре перемішайте. Тісто має бути ніжним і може трохи прилипати до рук.
  5. Розігрійте духовку до 190°C.
  6. На робочій поверхні викладіть пергамент для випікання і добре присипте його борошном. Розподіліть тісто руками, формуючи тонкий шар.
  7. Розподіліть фарш по всій поверхні тіста і трохи присоліть його. З одного краю викладіть зварені й очищені яйця. Починайте загортати рулет з цього краю, ховаючи яйця в центрі, допомагаючи собі пергаментом.
  8. Перекладіть згорнутий рулет на деко, застелене пергаментом. За бажанням зробіть візерунок ножем зверху рулету. Випікайте 50-60 хвилин.

Нещодавно ми ділилися рецептом тяхану з куркою.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин