Ароматна та ніжна: рецепт шарлотки з абрикосами
Тісто готується дуже швидко — це один із найпростіших варіантів домашньої випічки

Рецепт шарлотки з абрикосами/Фото: 1000.menu
Якщо ви любите абрикоси, то приготуйте пишну, ароматну, з рум'яною скоринкою та ніжним тістом, шарлотку з абрикосами. Фрукти вибирайте солодкі та стиглі. Тісто готується дуже швидко — це один із найпростіших варіантів домашньої випічки. Для цього збийте яйця з цукром, додайте борошно, абрикоси, розпушувач і випікайте в духовці.
Інгредієнти:
- борошно пшеничне - 1 ст.
- яйця курячі - 3 шт.
- цукор - 1 ст.
- абрикоси - 400 г
- розпушувач - 1 ч.л.
- масло вершкове для змащування форми
- цукрова пудра
Приготування:
1. Абрикоси промийте під проточною водою та обсушіть. Розділіть на половинки, вийміть кісточки.
2. Збийте міксером яйця з цукром в пишну піну, потім додайте частинами просіяне борошно з розпушувачем і акуратно перемішайте лопаткою до однорідності. Форму змастіть вершковим маслом. Вилийте тісто і втопіть часточки абрикос у ньому.
3. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 35 хвилин. Дайте трохи охолонути, перекладіть на блюдо і посипте цукровою пудрою.
Раніше ми пропонували спробувати Бюджетний рецепт рогаликів.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!