ОСТАННІ
03 серпня, вівторок
02 серпня, понеділок
01 серпня, неділя
31 липня, субота
30 липня, пʼятниця
Більше новин

Готуємо лечо — апетитну овочеву закуску угорської кухні

Рецепти 14:18 - 21 липня 2021

Лечо часто закривають на зиму, щоб у холодний період насолодитися овочевою закускою

Готуємо лечо — апетитну овочеву закуску угорської кухні

Скріншот з відео: YouTube/Вдома Смачніше

Українцям полюбилася смачна овочева страва угорської кухні — лечо. Закуску готують зі стиглих соковитих овочів та спецій. Лечо можна додавати в борщ або суп, а також їсти як закуску до м'яса. Пропонуємо приготувати страву завдяки простому рецепту.

Інгредієнти:

  • Помідори — 2 кг.
  • Болгарський перець — 3 кг.
  • Цукор — 100 г.
  • Рослинна олія — 2 ст.л.
  • Сіль — 2 ст.л.
  • Чорний перець горошок;
  • Оцет 9% — 1 ст.л.

Гарно помийте овочі. Пропустіть помідори через м'ясорубку, зробивши з них пюре. Болгарські перці очистьте від насіння та наріжте великою соломкою. Пюре з томатів покладіть у каструлю. Додайте олію, сіль та цукор. Після закипання варіть протягом 20 хвилин. Покладіть у каструлю перець та варіть ще 20 хвилин. Додайте перець горошок та оцет за 5 хвилин до закінчення. Готову закуску розлийте по банках.

Раніше ми розповідали, як приготувати мариновані помідори.

Джерело: Meta.ua
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин

0 коментарів

Рецепти