ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Паста з куркою та томатами: смачно, просто та ситно

Рецепти 15:40 - 13 липня 2024

Паста на всі випадки життя

Паста з куркою та томатами: смачно, просто та ситно

Паста з куркою та томатами

Ця страва стане чудовим вибором для обіду, вечері або навіть дружньої вечері. Вона поєднує в собі ніжне куряче м'ясо, насичений томатний соус і свіжість шпинату, створюючи багатий та ароматний смак, який неодмінно сподобається всім.

Інгредієнти:

  • 2 курячі філе.
  • 4 зубчики часнику.
  • Спеції: сушені томати, чилі, паприка, сіль.
  • 1 цибулина.
  • 100 мл рожевого вина.
  • 2 ст. л. томатної пасти.
  • 400 г свіжих томатів.
  • 150 мл вершків.
  • 100 г шпинату.
  • Паста.

Приготування:

  1. Обсмажте курку. На оливковій олії обсмажте подрібнений часник, додайте спеції. Додайте куряче філе, нарізане кубиками, і обсмажте до золотистого кольору. Перекладіть курку в окрему миску.
  2. Приготуйте соус. У тій самій сковороді, де смажилась курка, обсмажте нарізану цибулю. Додайте томатну пасту, свіжі томати, рожеве вино (якщо воно занадто густе, додайте трохи води з каструлі, де вариться паста). Тушкуйте 15 хвилин.
  3. Додайте вершки та шпинат. Влийте вершки, додайте шпинат, посоліть і доведіть до кипіння.
  4. Відваріть пасту. Відваріть пасту на 2 хвилини менше, ніж зазначено на упаковці.
  5. Об'єднайте курку, соус і пасту. Додайте курку до соусу, перемішайте. Перекладіть пасту в соус, ще раз перемішайте.
  6. Подавайте. Подавайте пасту гарячою, посипавши свіжим базиліком або петрушкою.

Спробуйте приготувати наливку з винограду.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин