Літня страва за п'ять хвилин: готуємо салат з кабачками
Кабачки для цього салату готується дуже просто та швидко

Неймовірно смачний салат з кабачка/Фото: кадр з відео
Пропонуємо приготувати літній салат з кабачками. Для цієї страви кабачки не треба смажити чи запікати, все готується набагато простіше.
Кабачки у цьому рецепті збережуть всі поживні речовини, а разом з тим приємний смак. Легкий і поживний салатик готується за кілька хвилин та після нього у вас точно не буде печії від смажених жирних продуктів.
Рецепт салату з кабачками: інгредієнти
- кабачки - 300-400 г
- плавлений сирок - 2 пачки
- часник - 1-2 зубчики
- кріп - 3 гілочки
- сметана - 2 ст. л.
- сіль, перець
Спосіб приготування салату з кабачками:
- Кабачки ріжемо на дрібні кубики, заливаємо окропом солимо та залишаємо під кришкою на дві хвилини.
- З кабачків зливаємо воду, додаємо сирок, часник кріп та сметану.
Тяхан — традиційна страва японської кухні, яку іноді називають японським пловом, хоча із цим твердженням можна посперечатися. Страви східної кухні, як правило, мають досить незвичайні назви. Проте готувати багато з них, як показує практика, зовсім не складно.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!