Курка, запечена з кабачками та помідорами
Чудовий літній обід

Фото: Мама, я Голодний
Ця печеня чудово підходить для обіду чи вечері. Овочі додають м’ясу соковитості та приємного апетитного аромату.
Що треба:
- куряче філе - 400 г.
- кабачок - 100 г.
- помідори - 2 шт.
- вода - 100 г.
- карі - 5 г.
- оливкова олія - 1 ст. л.
- сіль, спеції - за смаком
Приготування:
Наріжте куряче м’ясо на невеликі шматочки, посоліть, поперчіть перемішайте та побризкайте оливковою олією.
Розігрійте олію в пательні, викладіть курку і трохи обсмажте її до появи рум'яної скоринки. Додайте спеції, влийте воду (або курячий бульйон) і протушкуйте 10-15 хвилин.
Наріжте помідор кубиками, додайте до курки. Те ж саме зробіть з кабачками. Тушкуйте до готовності.
Раніше ми писали, як приготувати ліниві голубці під натуральним йогуртом.
Джерело:
ТГ-канал Мама, я Голодний
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні