ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Курка, запечена з кабачками та помідорами

Рецепти 17:07 - 17 липня 2024

Чудовий літній обід

Курка, запечена з кабачками та помідорами

Фото: Мама, я Голодний

Ця печеня чудово підходить для обіду чи вечері. Овочі додають м’ясу соковитості та приємного апетитного аромату.

Що треба:

  • куряче філе - 400 г.
  • кабачок - 100 г.
  • помідори - 2 шт.
  • вода - 100 г.
  • карі - 5 г.
  • оливкова олія - 1 ст. л.
  • сіль, спеції - за смаком

Приготування:

Наріжте куряче м’ясо на невеликі шматочки, посоліть, поперчіть перемішайте та побризкайте оливковою олією.

Розігрійте олію в пательні, викладіть курку і трохи обсмажте її до появи рум'яної скоринки. Додайте спеції, влийте воду (або курячий бульйон) і протушкуйте 10-15 хвилин.

Наріжте помідор кубиками, додайте до курки. Те ж саме зробіть з кабачками. Тушкуйте до готовності.

Раніше ми писали, як приготувати ліниві голубці під натуральним йогуртом.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин