Каннеллоні з фаршем, твердим сиром та помідорами
Смачна запіканка зі спеціями, яка припаде вам до душі
Фото: ТГ-канал Мама, я Голодний
Ця страва дуже ароматна, вона заманить на вашу кухню всіх домашніх, а, можливо, і сусідів.
Що треба:
- каннеллоні – 200 г.
- фарш – 200 г.
- цибуля – 70 г.
- помідори – 1-2 шт.
- часник – 1-2 зубчики
- твердий сир – 100 г.
- петрушка – 10 г.
- сіль, перець – за смаком
Приготування:
Дрібно поріжте помідори та цибулю. Протушкуйте овочі на сковорідці з олією 7-9 хвилин. Додайте спеції та часник і готуйте ще 2 хвилини. Додайте дрібно нарізану петрушку і знову перемішайте.
Посоліть та поперчіть фарш, перемішайте його та начиніть каннеллоні. Змастіть форму для запікання олією та викладіть в неї каннеллоні. Залийте соусом, посипте тертим сиром, додати трохи води. Накрийте фольгою та запікайте 40 хвилин при 180 градусах.
Раніше ми писали, як приготувати ліниві голубці під натуральним йогуртом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!