Як приготувати кабачкові рулети: простий рецепт нашвидкуруч
Це не тільки дуже смачно, але ще й неймовірно красиво, тому така страва стане окрасою будь-якого святкового столу

Рецепт кабачкових рулетів / Фото: instagram/vistovska_cooking
Досвідчена господиня показала, як приготувати кабачкові рулети з яйцем і парочкою доступних продуктів, які гарантовано знайдуться на кожній кухні.
Інгредієнти
- Кабачок — 1 шт;
- Яйце — 3 шт;
- Сметана — 1-2 ст.л;
- Борошно — 3-4 ст.л;
- Кріп;
- Сіль;
- Перець.
Для начинки:
- Плавлений сирок — 2 шт;
- Помідор — 1 шт;
- Зелень;
- Часник;
- Майонез.
Рецепти кабачкових рулетів
- Натріть кабачок і викладіть у глибокий посуд. Додайте сіль, перець, сметану, борошно, яйця і все гарненько змішайте.
- Сковороду змастіть крапелькою олії та смажте млинці як показала авторка рецепта на відео.
- Для начинки потрібно натерти плавлений сирок і з'єднати його з подрібненою зеленню, майонезом і дрібно нарізаним помідором. Не забудьте також додати пропущений через прес зубчик часнику!
- На кожен млинець викладіть начинку, сформуйте рулет, наріжте і насолоджуйтеся смаком. Смачного!
Раніше майстриня опублікувала незвичайний рецепт бургера з пивною котлетою.
Джерело:
instagram/vistovska_cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні