Незвичайна, але дуже смачна каша-пудинг: у складі зелена гречка та насіння чіа
Підходить для сніданку, обіду та вечері

Фото: ТГ-канал Мама, я Голодний
Ця каша дуже смачна: вона приємної консистенції, гарна на вигляд та чудова на аромат. Добре поєднується з фруктами.
Що треба:
- зелена гречка - 110 г.
- окріп - 240 мл.
- молоко - 400-500 мл.
- чіа - 25 г.
- олія - 1 ч. л.
- ваніль, сіль, цукор
Приготування:
Промийте зелену гречку і замочіть її у воді на 1,5-2 години. Через цей час гречку ще раз промийте і максимально позбудьтеся зайвої води. Перекладіть її у сотейник з товстим дном та готуйте 2-3 хвилини, постійно перемішуючи. Вогонь при цьому має бути середнім.
Далі залийте гречку окропом, додайте сіль і накрийте кришкою. Варіть на найменшому вогні приблизно 20 хвилин. Далі додайте олію і дайте гречці постояти під кришкою ще 10-20 хвилин.
Розпушіть готову кашу виделкою та додайте всі інші інгредієнти: ваніль, насіння чіа і тепле молоко. Добре перемішайте і дайте каші загуснути та настоятися 10 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати ліниві голубці під натуральним йогуртом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!