Кабачкова ікра: простий рецепт сезонної страви
Низькокалорійна та смачна страва з простих інгредієнтів

Фото: YouTube Всегда Вкусно
Сезон кабачків у самому розпалі. Багато господині шукають оригінальні рецепти з цього плоду, однак найкраще смак кабачка розкривається в ікрі. Пропонуємо приготувати класичну кабачкову ікру, як в дитинстві.
Інгредієнти:
- кабачки 1 кг;
- цибуля - 300 г;
- морква - 300 г;
- томатна паста - 100 г;
- соняшникова олія - 75 г;
- цукор - 2 ч. ложки;
- сіль - 2 ч. ложки;
- чорний перець за смаком.
Очистіть всі овочі і натріть їх на тертці. На сковороді обсмажите цибулю і моркву на невеликій кількості соняшникової олії, а кабачки почніть гасити у великій каструлі.
Після того як цибуля і морква будуть готові додайте їх до кабачків. Для досягнення пюреобразного стану на цьому етапі можна подрібнити ікру занурювальним блендером.
Додайте до овочів томатну пасту, цукор, олію і спеції. Гасіть ікру на повільному вогні мінімум годину, не забувайте її розмішувати.
Готову кабачкову ікру можна подавати як закуску, намазувати на хрусткий свіжий хліб, використовувати як доповнення до пасти, макаронів, картопляного пюре і іншим смачним комбінаціям.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!