ОСТАННІ
28 вересня, вівторок
27 вересня, понеділок
26 вересня, неділя
25 вересня, субота
24 вересня, пʼятниця
23 вересня, четвер
22 вересня, середа
Більше новин

Кабачкова ікра: простий рецепт сезонної страви

Рецепти 15:02 - 23 липня 2021

Низькокалорійна та смачна страва з простих інгредієнтів

рецепт

Фото: YouTube Всегда Вкусно

Сезон кабачків у самому розпалі. Багато господині шукають оригінальні рецепти з цього плоду, однак найкраще смак кабачка розкривається в ікрі. Пропонуємо приготувати класичну кабачкову ікру, як в дитинстві.

Інгредієнти:

  • кабачки 1 кг;
  • цибуля - 300 г;
  • морква - 300 г;
  • томатна паста - 100 г;
  • соняшникова олія - ​​75 г;
  • цукор - 2 ч. ложки;
  • сіль - 2 ч. ложки;
  • чорний перець за смаком.

Очистіть всі овочі і натріть їх на тертці. На сковороді обсмажите цибулю і моркву на невеликій кількості соняшникової олії, а кабачки почніть гасити у великій каструлі.

Після того як цибуля і морква будуть готові додайте їх до кабачків. Для досягнення пюреобразного стану на цьому етапі можна подрібнити ікру занурювальним блендером.

Додайте до овочів томатну пасту, цукор, олію і спеції. Гасіть ікру на повільному вогні мінімум годину, не забувайте її розмішувати.

Готову кабачкову ікру можна подавати як закуску, намазувати на хрусткий свіжий хліб, використовувати як доповнення до пасти, макаронів, картопляного пюре і іншим смачним комбінаціям.

Раніше ми розповідали рецепт маринованих помідорів на зиму.

Джерело: Мeta.ua
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин

0 коментарів