Фрикадельки в вершковому соусі: ніжний рецепт для всієї родини
Такі ж смачні, як в IKEA
Фрикадельки у вершковому соусі/Фото: Bing
Цей рецепт фрикадельок у вершковому соусі близький до того, що пропонують у ресторанах IKEA. Він простий у приготуванні, не потребує багато інгредієнтів, а результат — неймовірно смачні та ніжні фрикадельки в ароматному соусі.
Інгредієнти:
- 500 г фаршу (будь-якого за вашим смаком).
- 1 яйце.
- 100 г панірувальних сухарів.
- Сіль, перець, сухий часник, вегета — за смаком.
- 80 г вершкового масла.
- 200 мл бульйону (м'ясного, овочевого або грибного).
- 100 мл вершків (будь-якої жирності)..
- 2 ст. л. соєвого соусу.
- Олія для смаження.
Приготування:
- Фрикадельки. До фаршу додаємо спеції, панірувальні сухарі та яйце. Добре вимішуємо масу, формуємо з неї кульки.
- Обсмаження. Розігріваємо сковороду з олією, обсмажуємо фрикадельки до золотистої скоринки.
- Соус. Перекладаємо фрикадельки в тарілку. У цій же сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно і обсмажуємо 2 хвилини. Вливаємо бульйон, доводимо до кипіння. Додаємо вершки, соєвий соус, перемішуємо.
- Тушкування. Перекладаємо фрикадельки в соус, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 10-15 хвилин.
- Подача. Фрикадельки в вершковому соусі готові! Подаємо з гарніром на ваш вибір: пюре, каша, макарони, рис.
Спробуйте приготувати рублені рибні котлети, посмажені на пательні: смачно та корисно.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ