Більше ніж салат: літня овочева закуска із запечених перців
Цю страву можна їсти як салат або як закуску з хлібом

Літній салат з запечених перців/Фото: кадр з відео
Аромат та смак запечених перців пробуджують апетит, а якщо з них ще й приготовлено смачний літній салат, то відмовити собі у такому гастрономічному задоволенні просто неможливо. Фудблогерка показала, як приготувати смачний та поживний салат, який ще й може стати фантастичною закускою на хліб.
Рецепт салату із запечених перців: інгредієнти:
- 3-4 перці
- 1 зубчик часнику
- 1 ч. л. французької гірчиці
- 1/2 невеликої фіолетової цибулі
- 1 ст. л. Олії
- 1 ст. л. яблучного оцту
- сіль, петрушка
Спосіб приготування салату із запечених перців:
- Перець розрізаємо навпіл, виймаємо насіння та запікаємо в духовці приблизно 30 хвилин при 200 градусах.
- Викладаємо перець в миску, накриваємо плівкою та даємо охолонути. Потім легко знімаємо шкірку.
- Перці нарізаємо, з'єднуємо з рештою інгредієнтів і залишаємо у холодильнику маринуватися мінімум на одну годину.
Пропонуємо урізноманітнити раціон смачною і дуже корисною стравою. Свій рецепт овочевого рагу представила нещодавно популярна кулінарна блогерка в Instagram.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні