ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Більше ніж салат: літня овочева закуска із запечених перців

Рецепти 19:32 - 22 липня 2024

Цю страву можна їсти як салат або як закуску з хлібом

Літній салат з запечених перців/Фото: кадр з відео

Літній салат з запечених перців/Фото: кадр з відео

Аромат та смак запечених перців пробуджують апетит, а якщо з них ще й приготовлено смачний літній салат, то відмовити собі у такому гастрономічному задоволенні просто неможливо. Фудблогерка показала, як приготувати смачний та поживний салат, який ще й може стати фантастичною закускою на хліб.

Рецепт салату із запечених перців: інгредієнти:

  • 3-4 перці
  • 1 зубчик часнику
  • 1 ч. л. французької гірчиці
  • 1/2 невеликої фіолетової цибулі
  • 1 ст. л. Олії
  • 1 ст. л. яблучного оцту
  • сіль, петрушка

Спосіб приготування салату із запечених перців:

  1. Перець розрізаємо навпіл, виймаємо насіння та запікаємо в духовці приблизно 30 хвилин при 200 градусах.
  2. Викладаємо перець в миску, накриваємо плівкою та даємо охолонути. Потім легко знімаємо шкірку.
  3. Перці нарізаємо, з'єднуємо з рештою інгредієнтів і залишаємо у холодильнику маринуватися мінімум на одну годину.

Пропонуємо урізноманітнити раціон смачною і дуже корисною стравою. Свій рецепт овочевого рагу представила нещодавно популярна кулінарна блогерка в Instagram.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин