Як приготувати голубці з кабачків: зберігайте рецепт від майстрині
Блогерка опублікувала покрокові інструкції з відео приготування, тож страва вийде ідеальною у всіх

Найпростіший рецепт голубців із кабачків / Фото: instagram/vistovska_cooking
Багато господинь знають рецепт голубців, але варіант із кабачками відомий далеко не всім.
Сьогодні пропонуємо вивчити варіант, який представила в Instagram популярна блогерка. Вона регулярно балує аудиторію і публікує цікаві рецепти страв на кожен день.
Інгредієнти
- Кабачок — 1 шт;
- Фарш — 300 г;
- Рис відварений — 200 г;
- Морква — 1 шт;
- Цибуля — 1 шт;
- Сир твердий — 100 г;
- Зелень;
- Сіль;
- Перець.
Для заливки:
- Сметана — 1 ст.л;
- Томатний соус — 1 ст.л;
- Вода — 200 мл;
- Сіль.
Як приготувати голубці з кабачків
- Відварений рис змішайте з обсмаженими цибулею, фаршем, зеленню і морквою. За бажанням, можете додати улюблені спеції.
- Наріжте кабачок так, як зробила автор рецептури на відео. Викладіть 1 чайну ложку начинки та скрутіть у рулет, після чого викладіть у форму для запікання.
- Приготуйте заливку і вилийте її на голубці. Закрийте фольгою і готуйте в розігрітій до 190 градусів духовці 30 хвилин, а потім ще стільки ж, але вже без фольги.
- Притрусіть тертим сиром і потримайте в духовці ще хвилин 10. Смачного!
Раніше ми дізналися, як приготувати справжні українські голубці.
Джерело:
instagram/vistovska_cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ