RU UA
1

Як приготувати голубці з кабачків: зберігайте рецепт від майстрині

Рецепти 08:25 - 23 липня 2024

Блогерка опублікувала покрокові інструкції з відео приготування, тож страва вийде ідеальною у всіх

Найпростіший рецепт голубців із кабачків / Фото: instagram/vistovska_cooking

Найпростіший рецепт голубців із кабачків / Фото: instagram/vistovska_cooking

Багато господинь знають рецепт голубців, але варіант із кабачками відомий далеко не всім.

Сьогодні пропонуємо вивчити варіант, який представила в Instagram популярна блогерка. Вона регулярно балує аудиторію і публікує цікаві рецепти страв на кожен день.

Інгредієнти

  • Кабачок — 1 шт;
  • Фарш — 300 г;
  • Рис відварений — 200 г;
  • Морква — 1 шт;
  • Цибуля — 1 шт;
  • Сир твердий — 100 г;
  • Зелень;
  • Сіль;
  • Перець.

Для заливки:

  • Сметана — 1 ст.л;
  • Томатний соус — 1 ст.л;
  • Вода — 200 мл;
  • Сіль.

Як приготувати голубці з кабачків

  1. Відварений рис змішайте з обсмаженими цибулею, фаршем, зеленню і морквою. За бажанням, можете додати улюблені спеції.
  2. Наріжте кабачок так, як зробила автор рецептури на відео. Викладіть 1 чайну ложку начинки та скрутіть у рулет, після чого викладіть у форму для запікання.
  3. Приготуйте заливку і вилийте її на голубці. Закрийте фольгою і готуйте в розігрітій до 190 градусів духовці 30 хвилин, а потім ще стільки ж, але вже без фольги.
  4. Притрусіть тертим сиром і потримайте в духовці ще хвилин 10. Смачного!

Раніше ми дізналися, як приготувати справжні українські голубці.

Джерело: instagram/vistovska_cooking

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин