Як приготувати кокосові батончики
Десерт своїми руками

Фото: ТГ-канал Мама, я Голодний
Ці кокосові батончики стануть чудовим перекусом. В них немає цукру, тож якщо ви бережете своє здоров’я, то вони вам підійдуть.
Що треба:
- курага - 80 г.
- кеш'ю - 40 г.
- кокосова стружка - 2 ст. л.
Приготування:
Замочіть курагу в окропі на 10 хвилин. Подрібніть всі складники в чаші блендера. Добре все перемішайте. Масу, яка у вас вийшла, розкачайте на коржики товщиною 0,7-1 см.
Випікайте коржики в духовці при 160 градусах 15 хвилин на режимі верх-низ, без конвекції. Потім поріжте їх на полоски-батончики. Можна споживати!
Раніше ми писали, як приготувати апетитну картоплю по-селянськи.
Джерело:
ТГ-канал Мама, я Голодний
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні