Булки "Сінабони": простий рецепт вічної класики
Смачне доповнення до чаю чи кави!

Готуємо сінабони/Фото: скрін
М'які та солодкі булочки у вигляді равликів, наповнені цукром та меленою корицею, можна приготувати вдома. Фудблогер Вікторія Панасюк поділилася рецептом "Сінабонів".
Інгредієнти
Для опари
- 200 мл молока 2,5%
- 1 ст. л. цукру
- 1 ст. л. борошна
- 12 г сухих дріжджів
- 2 яйця
- 150 г цукру
- 10 г ванільного цукру
- 1/2 ч. л. солі
- 80 г розтопленого вершкового масла
- +/- 600 г борошна
Для начинки ванільної
- 150 г цукру
- 10 г ванільного цукру
- 80 г родзинок (попередньо запарених)
Для начинки з корицею
- 150 г цукру
- 10 г ванільного цукру
- 0,5 ч. л. кориці
Для крему
- 250 г крем сиру
- 1 ст. л. з гіркою цукрової пудри
Спосіб приготування
Джерело:
Вікторія Панасюк
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ