Соус Ткемалі, законсервований на зиму
Заготівку можна додавати до різних страв або використовувати замість соусу

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти
Цей соус виходить в міру гострий та солодкий. Готується 20 хвилин та консервується.
Що треба:
Сливи - 2кг (вибирати сорти синіх твердих та кислих злив або аличі)
Часник - 200 гр
Цукор - 200 гр
Червоний гострий перець - 3-4 шт
Томат 2 ст. л.
Сіль – 2 ст л.
Приготування:
Пропустіть всі інгредієнти через м'ясорубку. Додайте сіль, цукор та томат. Добре перемішайте, щоб маса вийшла однорідною. Варіть 20 хвилин. Після цього розкладіть соус по стерилізованих банках та законсервуйте.
Раніше ми писали, як приготувати шпинатний смузі, яке зробить вам гарний настрій на весь день.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!