RU UA
1

Кіш з грибами та куркою: універсальна страва

Рецепти 08:31 - 30 липня 2024

Покроковий відеорецепт приготування Кіш з грибами та куркою

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін

Кіш з грибами та куркою. Це універсальна страва, її можна їсти холодною і гарячою, начинку можна коригувати під свій смак або під те що є в холодильнику. Зберігайте і готуйте.

Що треба: Форма d - 26 см.

  • борошно - 250 г;
  • масло - 125 г;
  • яйце - 1 шт;
  • сіль - 1/2 ч.л;
  • холодна вода - 3 ст.л.

Начинка

  • філе курячого стегна - 400 г;
  • шампіньйони - 400 г;
  • цибуля - 2 шт;
  • перець болгарський - 1 шт;
  • сир маасдам (або інший який добре плавиться) - 250 г;
  • вершки 20% - 500 мл;
  • помідори - за бажанням (я беру більше для краси).
  • сіль, перець - за смаком.

Приготування:

До борошна додати сіль, потерте заморожене масло і перетерти в крихту. Додати яйце і воду і швидко замісити тісто, не вимішуючи його надто, а лише до обʼєднання інгредієнтів. Загорнути в харчову плівку і помістити в холодильник на 1 годину.

Тим часом готуємо начинку.

Подрібнити і обсмажити курку, гриби, перець і цибулю. Можна окремо (cook_julija_simonchuk робила окремо, лише гриби з цибулею обʼєднала) а можна все разом. Охолодити, додати потертий сир, посолити, поперчити і перемішати.

Тісто розкачуємо, викладаємо в форму, формуємо бортики. Викладаємо начинку, заливаємо вершками, викладаємо за бажанням помідори, cook_julija_simonchuk ще трошки притрусила моцареллою, яка в неї завалялася в холодильнику і ставимо випікатися в розігріту духовку при 190 градусах 30-40 хвилин.

Ps: якщо у вас гарно пече духовка, то готуєте по такому принципу як cook_julija_simonchuk показала у відео і описала в тексті вище. Якщо ж ні, то коли викладаєте тісто в форму, вистеліть на тісто пергамент, покладіть груз (у вигляді наприклад квасолі, чи гороху), чи щось такого плану і запечіть в розігрітій духовці 10 хвилин перед тим як викладати начинку. Щоб саме тісто добре пропеклося. Смачного

Гороховий суп з копченими ребрами: відеорецепт.

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин