Салат зі шпротами та соломкою: рецепт страви для гурманів
Готується просто, а з'їдається ледь не миттєво, тому краще робити із запасом

Бомбічний рецепт салату зі шпротами / Фото: instagram/vistovska_cooking
Цей рецепт салату може здивувати всіх за святковим столом. Але подавати таку страву можна навіть без будь-якого особливого приводу, щоб створити настрій і забезпечити всім у домі енергійне проведення часу протягом дня.
Інгредієнти
- Шпроти — 190 г;
- Соломка солона — 100 г;
- Морква — 1 шт;
- Цибуля — 1 шт;
- Майонез;
- Сіль;
- Перець.
Рецепт покроково
- Обсмажте цибулю з морквою на пательні та тушкуйте доти, доки овочі повністю не приготуються.
- Шпроти потрібно нарізати на середніх розмірів шматочки, як це зробила авторка рецепта на відео.
- Змішайте їх із соломкою та остиглими овочами, а потім додайте майонез, посоліть і поперчіть меленим перцем. Смачного!
Також рекомендуємо приготувати рулети з лаваша з крабовими паличками.
Джерело:
instagram/vistovska_cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні