ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Салат зі шпротами та соломкою: рецепт страви для гурманів

Рецепти 15:18 - 30 липня 2024

Готується просто, а з'їдається ледь не миттєво, тому краще робити із запасом

Бомбічний рецепт салату зі шпротами / Фото: instagram/vistovska_cooking

Бомбічний рецепт салату зі шпротами / Фото: instagram/vistovska_cooking

Цей рецепт салату може здивувати всіх за святковим столом. Але подавати таку страву можна навіть без будь-якого особливого приводу, щоб створити настрій і забезпечити всім у домі енергійне проведення часу протягом дня.

Інгредієнти

  • Шпроти — 190 г;
  • Соломка солона — 100 г;
  • Морква — 1 шт;
  • Цибуля — 1 шт;
  • Майонез;
  • Сіль;
  • Перець.

Рецепт покроково

  1. Обсмажте цибулю з морквою на пательні та тушкуйте доти, доки овочі повністю не приготуються.
  2. Шпроти потрібно нарізати на середніх розмірів шматочки, як це зробила авторка рецепта на відео.
  3. Змішайте їх із соломкою та остиглими овочами, а потім додайте майонез, посоліть і поперчіть меленим перцем. Смачного!

Також рекомендуємо приготувати рулети з лаваша з крабовими паличками.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин