ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Медовий перець, консервований на зиму: ласощі, які стануть головними

Рецепти 15:53 - 31 липня 2024

Ця закуска стане чудовим доповненням обіду чи вечері. Можна ласувати нею і без додатків у вигляді інших страв

Медовий перець, консервований на зиму: ласощі, які стануть головними

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти

Медовий болгарський перець виходить дуже запашний та смачний. Ну просто неможливо відмовитися.

Що треба:

  • Болгарський перець - 3,5 кг
  • Вода - 1л
  • Рослинна олія - 1ст.
  • Сіль - 2 ст.л.
  • Мед - 1ст.
  • Оцет 9% - 150г
  • Запашний перець горошком - 20 штук
  • Гвоздика - 5шт
  • Лавровий лист - 2шт

Приготування:

Помийте перець, почистіть його від серцевинок і наріжте на смужки. Налийте в каструлю воду, додайте туди рослинне масло, мед, сіль, усі спеції та поставте на вогонь. Доведіть маринад до кипіння, проваріть ще 2 хвилини і після цього влийте оцет і додайте перець. Знову доведіть до кипіння і варіть перець 3 хвилини

Зніміть каструлю з вогню і викладіть перець у стерилізовані банки. Утрамбовувати його не потрібно. Консервуйте.

Раніше ми писали про те, як приготувати сирні пампушки з додаванням персика і насіння чіа.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин