Медовий перець, консервований на зиму: ласощі, які стануть головними
Ця закуска стане чудовим доповненням обіду чи вечері. Можна ласувати нею і без додатків у вигляді інших страв

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти
Медовий болгарський перець виходить дуже запашний та смачний. Ну просто неможливо відмовитися.
Що треба:
- Болгарський перець - 3,5 кг
- Вода - 1л
- Рослинна олія - 1ст.
- Сіль - 2 ст.л.
- Мед - 1ст.
- Оцет 9% - 150г
- Запашний перець горошком - 20 штук
- Гвоздика - 5шт
- Лавровий лист - 2шт
Приготування:
Помийте перець, почистіть його від серцевинок і наріжте на смужки. Налийте в каструлю воду, додайте туди рослинне масло, мед, сіль, усі спеції та поставте на вогонь. Доведіть маринад до кипіння, проваріть ще 2 хвилини і після цього влийте оцет і додайте перець. Знову доведіть до кипіння і варіть перець 3 хвилини
Зніміть каструлю з вогню і викладіть перець у стерилізовані банки. Утрамбовувати його не потрібно. Консервуйте.
Раніше ми писали про те, як приготувати сирні пампушки з додаванням персика і насіння чіа.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!