Домашня ковбаса з курячої грудки та стегна
Натуральний смак та відмінний аромат

Фото: ТГ-канал Мама, я Голодний
Домашню ковбасу найчастіше готують для дітей, адже бажають їх годувати найкращими продуктами.
Що треба:
- куряча грудка - 850 г.
- філе курячого стегна - 950 г.
- сіль, спеції - за смаком та віком дитини
- часник - 7 зубчиків
- вершки 33% - 150 г.
- рукав для запікання
Приготування:
Курячу грудку та філе стегна перекрутіть у фарш і змішайте в мисці. Додайте сіль, перець, часник, пропущений через часникодавилку та вершки. Все добре перемішайте, закрийте миску харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 5-6 годин, можна на ніч.
Розріжте рукав для запікання, посипте його паприкою, викладіть половину фаршу. Сформуйте фарш вологими руками, заверніть у ковбаску і зав’яжіть краї. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину. Потім те саме зробіть з другою половиною фаршу.
Раніше ми писали про те, як приготувати кавуновий сорбет, для якого потрібно всього три інгредієнта.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!