ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Домашня ковбаса з курячої грудки та стегна

Рецепти 17:56 - 01 серпня 2024

Натуральний смак та відмінний аромат

Домашня ковбаса з курячої грудки та стегна

Фото: ТГ-канал Мама, я Голодний

Домашню ковбасу найчастіше готують для дітей, адже бажають їх годувати найкращими продуктами.

Що треба:

  • куряча грудка - 850 г.
  • філе курячого стегна - 950 г.
  • сіль, спеції - за смаком та віком дитини
  • часник - 7 зубчиків
  • вершки 33% - 150 г.
  • рукав для запікання

Приготування:

Курячу грудку та філе стегна перекрутіть у фарш і змішайте в мисці. Додайте сіль, перець, часник, пропущений через часникодавилку та вершки. Все добре перемішайте, закрийте миску харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 5-6 годин, можна на ніч.

Розріжте рукав для запікання, посипте його паприкою, викладіть половину фаршу. Сформуйте фарш вологими руками, заверніть у ковбаску і зав’яжіть краї. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину. Потім те саме зробіть з другою половиною фаршу.

Раніше ми писали про те, як приготувати кавуновий сорбет, для якого потрібно всього три інгредієнта.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин