Абрикосовий соус до м’яса на зиму: смачний рецепт
Цей соус не лише додасть м’ясу неперевершеного смаку, а й зробить його більш апетитним
Соус з абрикосів до м’яса/Фото: кадр з відео
Пропонуємо приготувати соус з абрикосів до м’яса на зиму. Ця чудова добавка здивує вас своєю універсальністю та незвичайним поєднанням смаків. А головне – її можна заготовити на зиму, щоб насолоджуватися свіжістю та абрикосовим ароматом навіть у холодну пору року.
Рецепт абрикосового соусу до м’яса: інгредієнти
- Абрикоси без кісточок - 2 кг.
- Цедра та м'якоть - 1-го апельсину
- Сіль - 1,5 ст.л.
- Цукор - 200 гр.
- Часник - 50 гр.
- Імбир - 1 ч.л.
- Кориця - 1 ч.л.
- Перець чорний мелений - 1 ч.л.
- Карі - 1 ч.л.
- Хмелі-сунелі - 1 ч.л.
- Коріандр - 1 ч.л.
- Яблучний оцет - 30 гр.
Спосіб приготування абрикосового соусу до м’яса дивіться у відео.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Публикация от ІННА КЛЮЧНИК•Рецепти щастя•Recipe for happiness (@innakluchnik31)
Запіканка з маком — десерт, повний смаку й текстури, що ідеально підходить для перерви з чашкою какао або трав’яного чаю. Варто тільки побачити, наскільки прекрасна ця ніжна і пухка маково-сирна запіканка, щоб спробувати створити таку ж красу у себе на кухні!
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!