RU UA
1

Абрикосовий соус до м’яса на зиму: смачний рецепт

Рецепти 15:22 - 02 серпня 2024

Цей соус не лише додасть м’ясу неперевершеного смаку, а й зробить його більш апетитним

Соус з абрикосів до м’яса/Фото: кадр з відео

Соус з абрикосів до м’яса/Фото: кадр з відео

Пропонуємо приготувати соус з абрикосів до м’яса на зиму. Ця чудова добавка здивує вас своєю універсальністю та незвичайним поєднанням смаків. А головне – її можна заготовити на зиму, щоб насолоджуватися свіжістю та абрикосовим ароматом навіть у холодну пору року.

Рецепт абрикосового соусу до м’яса: інгредієнти

  • Абрикоси без кісточок - 2 кг.
  • Цедра та м'якоть - 1-го апельсину
  • Сіль - 1,5 ст.л.
  • Цукор - 200 гр.
  • Часник - 50 гр.
  • Імбир - 1 ч.л.
  • Кориця - 1 ч.л.
  • Перець чорний мелений - 1 ч.л.
  • Карі - 1 ч.л.
  • Хмелі-сунелі - 1 ч.л.
  • Коріандр - 1 ч.л.
  • Яблучний оцет - 30 гр.

Спосіб приготування абрикосового соусу до м’яса дивіться у відео.

Запіканка з маком — десерт, повний смаку й текстури, що ідеально підходить для перерви з чашкою какао або трав’яного чаю. Варто тільки побачити, наскільки прекрасна ця ніжна і пухка маково-сирна запіканка, щоб спробувати створити таку ж красу у себе на кухні!

Джерело: Instagram

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин