Рецепт солоних вафель із сиром та ковбасою
Коментатори прийшли в захват від запропонованого майстринею варіанту перетворення звичайних вафель на кулінарний шедевр
Солоні вафлі з сиром / Фото: instagram/vistovska_cooking
Солоні вафлі з сиром і ковбаскою — це чудове рішення для обіду, адже вони швидко і легко готуються. Використання вафельниці дає змогу приготувати цю страву за лічені хвилини.
Сир і ковбаска — доступні інгредієнти, які не потребують тривалої підготовки, їх можна просто нарізати та додати в тісто або використовувати як начинку.
Крім того, такі вафлі є ситною та поживною стравою. Ковбаса містить білок, який допомагає підтримувати відчуття ситості та підтримує організм. Сир, своєю чергою, багатий на кальцій, необхідний для здоров'я кісток і зубів.
Інгредієнти
- Яйце — 1 шт;
- Молоко — 100 мл;
- Сіль — дрібка;
- Сода — дрібка;
- Сир твердий — 80 г;
- Ковбаса варена — 80 г;
- Олія — 2 ст.л;
- Зелень.
Рецепт покроково
- Молоко і яйце потрібно збити з додаванням солі, після чого додати до них тертий твердий сир, нарізану ковбасу, невелику кількість соди та олію.
- Гарненько все перемішайте до отримання однорідної консистенції.
- На другому етапі потрібно змішати все з борошном.
- Розігрійте вафельницю і викладіть по 1 столовій ложці суміші.
- Смажте приблизно 5 хвилин, поки на них не утвориться апетитна золотава скоринка. Смачного!
А щоб не давитися одними вафлями, рекомендуємо заодно вивчити простий рецепт курячого супу з макаронами.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!