RU UA
1

Неперевершене вівсяне печиво всього за 15 хвилин від Лізи Глінської

Рецепти 12:13 - 03 серпня 2024

Воно ідеально підходить до склянки молока

Неперевершене вівсяне печиво всього за 15 хвилин від Лізи Глінської

Вівсяне печиво від Лізи Глинської/Фото: Bing

Це рецепт  неймовірно смачного вівсяного печива, яке займе лише 15 хвилин вашого часу. Це печиво має ніжну текстуру всередині та апетитну хрустку скоринку зовні. 

 Інгредієнти:

  • 100 г вівсяних пластівців (швидкого приготування) (6,5 ст. л. з гіркою).
  • 100 г борошна (3 ст. л. з гіркою + 1 ч. л. з гіркою).
  • 4 г розпушувача (1 ч. л. з гіркою).
  • сіль.
  • кориця або ванільний цукор.
  • 50 г яйця (1 шт.).
  • 100 г цукру (4 ст. л. з гіркою).
  • 80 г вершкового масла (жирністю 82%).

Приготування:

  • Змішайте борошно, вівсяні пластівці, розпушувач, сіль, ваніль або корицю, і подрібніть до консистенції борошна.
  • Пересипте суміш у миску, додайте цукор і перемішайте.
  • Додайте яйце та розтоплене вершкове масло, ретельно перемішайте.
    Весь об'єм борошна має зволожитися — тісто готове.
  • Розділіть тісто на дев’ять рівних частин.
  • Сформуйте кульки по 50 г, злегка приплюсніть їх, надавши форму шайби, і викладіть на деко з пергаментом.
  • Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці з конвекцією протягом 15-16 хвилин.
  • Готове печиво залиште охолонути при кімнатній температурі і насолоджуйтесь його смаком.

Спробуйте приготувати абрикосовий соус до м’яса на зиму.

Джерело: lizaglinskaya

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин