Неперевершене вівсяне печиво всього за 15 хвилин від Лізи Глінської
Воно ідеально підходить до склянки молока
Вівсяне печиво від Лізи Глинської/Фото: Bing
Це рецепт неймовірно смачного вівсяного печива, яке займе лише 15 хвилин вашого часу. Це печиво має ніжну текстуру всередині та апетитну хрустку скоринку зовні.
Інгредієнти:
- 100 г вівсяних пластівців (швидкого приготування) (6,5 ст. л. з гіркою).
- 100 г борошна (3 ст. л. з гіркою + 1 ч. л. з гіркою).
- 4 г розпушувача (1 ч. л. з гіркою).
- сіль.
- кориця або ванільний цукор.
- 50 г яйця (1 шт.).
- 100 г цукру (4 ст. л. з гіркою).
- 80 г вершкового масла (жирністю 82%).
Приготування:
- Змішайте борошно, вівсяні пластівці, розпушувач, сіль, ваніль або корицю, і подрібніть до консистенції борошна.
- Пересипте суміш у миску, додайте цукор і перемішайте.
- Додайте яйце та розтоплене вершкове масло, ретельно перемішайте.
Весь об'єм борошна має зволожитися — тісто готове. - Розділіть тісто на дев’ять рівних частин.
- Сформуйте кульки по 50 г, злегка приплюсніть їх, надавши форму шайби, і викладіть на деко з пергаментом.
- Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці з конвекцією протягом 15-16 хвилин.
- Готове печиво залиште охолонути при кімнатній температурі і насолоджуйтесь його смаком.
Спробуйте приготувати абрикосовий соус до м’яса на зиму.
Джерело:
lizaglinskaya
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ