Вершкова паста з куркою та сиром: кажемо "так" новим поєднанням смаків
Урізноманітнюємо меню за допомогою ніжної смачної пасти
Вершкова паста з куркою та сиром / Фото: Bing
Вершкова паста з куркою та сиром – гарний варіант для урізноманітнення меню. Готується швидко, і просто тане у роті. Готуватимемо з фудблогером Ірискою Дімітровою.
Інгредієнти:
- 140 г макарон
- 250 г курячого філе
- 2 зуб. часнику
- 150 г вершків (30%)
- 60 г сиру
- сіль, чорний перець
*Інгредієнти ~на 2 порції
Приготування:
- Макарони відварюємо в підсоленій воді.
- Куряче філе нарізаємо тоненькими пластинками або смужками і обсмажуємо на невеликій кількості олії до легко золотистого кольору.
- Додаємо подрібнений часник і обсмажуємо ще 1 — 2 хвилини.
- Вливаємо вершки, додаємо трішки водички (дивіться по консистенції), в якій варились макарони, сіль і чорний перець за смаком. Тушкуємо пару хвилин на повільному вогні до загущення.
- Перекладаємо в соус відварені макарони, тушкуємо 1 — 2 хвилинки і додаємо сир.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом фрикадельок в вершковому соусі: ніжний рецепт для всієї родини.
Джерело:
Instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ