RU UA
1

Солодке задоволення: рецепт ніжного шоколадного печива брауні з кремом і глазур'ю

Рецепти 09:00 - 04 серпня 2024

Простий рецепт, який принесе масу задоволень

Солодке задоволення: рецепт ніжного шоколадного печива брауні з кремом і глазур'ю

Печиво брауні/Фото: Bing

Брауні — це не просто печиво, це справжній шоколадний символ американської кухні. Його щільна, волога текстура і насичений шоколадний смак підкорили серця ласунів по всьому світу. Але як же з'явилися ці ласощі?  Назва "брауні" походить від темно-коричневого кольору цього десерту. Слово "brown" англійською означає "коричневий".

Хочете спробувати приготувати брауні вдома? Ось простий рецепт.

Інгредієнти (на 10 шт):

  • 180 г чорного шоколаду.
  • 50 г вершкового масла.
  • 1 яйце.
  • 120 г цукру.
  • 80 г борошна.
  • 1 ч. л. розпушувача.
  • 200 г білого шоколаду.
  • 100 мл вершків 33%.
  • 85 г молочного шоколаду.
  • 30 мл олії.

Приготування крему:

Поламайте шоколад на шматочки, залийте гарячими вершками, перемішайте блендером. Накрийте плівкою та охолоджуйте в холодильнику мінімум 4 години. Потім збивайте міксером до твердих піків.

Приготування печива:

  • Розбийте яйця в ємність, додайте цукор і перемішайте. 
  • Розтопіть шоколад з маслом та перемішайте. 
  • Змішайте шоколадну суміш з яйцями, додайте борошно та розпушувач.
  • Використовуйте кондитерський мішок (або ложку) для формування печива. 
  • Випікайте при 170°C протягом 12 хвилин. 
  • Охолодіть печиво, потім намажте кремом.

Приготування глазурі:

  • Розтопіть молочний шоколад з олією. 
  • Занурте печиво в глазур і дайте охолонути.
  • Можна додатково прикрасити фруктами, горішками, кокосовою стружкою або мюслями.

Спробуйте приготувати неперевершене вівсяне печиво всього за 15 хвилин від Лізи Глінської.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин