Оладки на кефірі: Найсмачніші, найпухкіші
Покроковий відеорецепт приготування Оладки на кефірі
Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін
Оладки на кефірі. Найсмачніші, найпухкіші оладки, які cook_julija_simonchuk доводилося готувати. Зберігайте рецепт обовʼязково.
Що треба:
- кефір 2,5% - 500 мл;
- яйце - 1 шт;
- цукор - 0,5 ст.л;
- сіль - 1/3 ч.л;
- сода - 1/2 ч.л;
- борошно - 350 г;
Приготування:
До кефіру кімнатної температури додати яйце, цукор та сіль. Перемішати до однорідності.
Просіяти борошно і додати соду (соду додаємо саме з борошном). Добре перемішати до однорідності, (вимішати добре, бо більше мішати не можна буде). Накрити рушником і відставити на 20-30 хв.
Розігріти олію в сковорідці на вогні нижче середнього (на такому і будемо смажити). Олії в сковорідці має бути достатньо (зверніть увагу у відео), десь приблизно на 1 см. Смажимо оладки акуратно зачерпуючи ложкою з краю миски, не перемішуючи тісто і викладаємо на сковорідку. Смажимо з обох боків і викладаємо на паперовий рушник, щоб забрати лишню олію. Кришкою не накривати. Смакуємо з варенням, медом чи ін.
Готуйте обовʼязково!
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!