RU UA
1

Як грудочкою фаршу нагодувати всю родину: готуємо бризолі з кабачків

Рецепти 21:04 - 06 серпня 2024

Простий ситний обід із сезонних овочів

Французькі бризолі з кабачків та фаршу/Фото: кадр з відео

Французькі бризолі з кабачків та фаршу/Фото: кадр з відео

А ви знали, що бризоль — це не назва страви, а спосіб приготування, його зразковий з французької — "засмажений в яйці"? Пропонуємо приготувати кабачкові бризолі для ситного обіду.

Рецепт бризолі з кабачків: інгредієнти

  • Фарш - 200 г
  • Кабачок - 1 шт
  • Сир - 100 г
  • Яйце - 1 шт
  • Спеції
  • Вафлі - 5-6 шт
  • Яйця - 2 шт

Спосіб приготування бризолі з кабачків дивіть у відео.

Тушкована картопля з м'ясом — це страва, яка уособлює тепло домашнього затишку та турботи. У кожному шматочку відчувається глибокий смак і аромат, що нагадує про дитячі роки, проведені на кухні в бабусі.

Джерело: Instagram

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин