Як грудочкою фаршу нагодувати всю родину: готуємо бризолі з кабачків
Простий ситний обід із сезонних овочів
Французькі бризолі з кабачків та фаршу/Фото: кадр з відео
А ви знали, що бризоль — це не назва страви, а спосіб приготування, його зразковий з французької — "засмажений в яйці"? Пропонуємо приготувати кабачкові бризолі для ситного обіду.
Рецепт бризолі з кабачків: інгредієнти
- Фарш - 200 г
- Кабачок - 1 шт
- Сир - 100 г
- Яйце - 1 шт
- Спеції
- Вафлі - 5-6 шт
- Яйця - 2 шт
Спосіб приготування бризолі з кабачків дивіть у відео.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Публикация от ІННА ЛАГОМІН • ФУДБЛОГЕР • ЖИТОМИР (@inna_la.food)
Тушкована картопля з м'ясом — це страва, яка уособлює тепло домашнього затишку та турботи. У кожному шматочку відчувається глибокий смак і аромат, що нагадує про дитячі роки, проведені на кухні в бабусі.
Джерело:
Instagram
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ